Promo

Fascinanta lume a limbii germane și un top motive pentru care să urmați cursuri de limbi străine

Există atât de multe oportunități în zilele noastre de a învăța o nouă limbă străină și totuși nu o facem. Putem da vina pe comoditate, pe faptul că jobul pe care îl avem momentan nu ne cere cerințe extra sau pur și simplu nu avem timp. Cu toate acestea ne plângem uneori de jobul pe care îl avem, de faptul că nu ne permite să avem concedii în fiecare an sau că nu am reușit să ducem la bun sfârșit scopurile pe care ni le-am propus. Suntem obișnuiți să dăm vina pe partea financiară și pe faptul că nu ne-am permis să facem anumite lucruri, însă nimeni nu ne obligă să rămânem la același nivel toată viața.

 

În viață evoluăm și poate că uneori trebuie să facem sacrificii pentru a ajunge acolo unde ne-am propus, pentru că altfel, unde ar mai fi satisfacția de reușită? Nu doar partea financiară ne împiedică să ajungem acolo unde ne-am dori. Putem fi mult mai bogați dacă dobândim cunoștințe generale care ne vor ajuta foarte mult să evoluăm. Inclusiv niște cursuri de limbi străine pot fi un start în viața noastră. Ne pot ajuta să ne depășim limitele și anumite frici. Suntem direct responsabili de deciziile pe care le luăm. Cu puțină voință și dorință, putem oricând să participăm la seri de conversatie in limbi straine care ne pot ajuta mai mult decât putem crede. Lingua TranScript poate fi partenerul nostru de încredere.

 

Limba germană – s-ar putea să vă placă mai mult decât ați crede

Poate că sunteți deja vorbitor de limbă engleză și doriți să treceți la următorul nivel de a învăța o nouă limbă sau pur și simplu aveți curiozități despre germană și vă fascinează tot ce înseamnă această limbă. Indiferent de motiv, puteți urma cursuri limba germana Bucuresti pentru a descoperi fascinanta lume a acestei limbi.

 

Știați că?

Limba germană și limba engleză împărtășesc aproximativ 60% din vocabular? Sau că alfabetul german are o consoană în plus față de cel englez? Sau că toate substantivele în limba germană încep cu majuscule?

Mai mult decât atât, timpul în limba germană este calculat în raport cu ora următoare. Concret, dacă vei spune că este “halb drei” (jumătate trei), ai putea presupune că este ora 3:30. Însă este greșit. În limba germană, timpul de la jumătatea orei se raportează numărând minutele până la ora următoare. Astfel că “halb drei” este de fapt jumătatea orei 3, adică 2:30. Limba germană este fascinantă și chiar dacă mulți spun că este greu de învățat, nu este deloc imposibilă.

Puteți excela în foarte multe domenii având la bază limba germană, fie la noi în țară fie în străinătate. Cunoașterea limbii germane la un nivel avansat vă poate ajuta să efectuați traduceri germana în cadrul unui birou de traduceri, puteți să vă transformați într-un angajat model sau să aveți posibilități de studiu la universități de top, cât și alte oportunități profesionale.

 

Top motive pentru care să urmați cursuri de limbi străine

Avantajele pe care le pot aduce cursurile de limbi străine sunt multe, dintre care amintim:

  • posibilitatea de a vă deosebi prin accentul pe care îl dobândiți la cursurile de limbi străine;
  • încrederea în sine va crește semnificativ;
  • depășindu-vă bariera lingvistică, aveți posibilitatea de a crea legături cu oameni dincolo de granițe;
  • puteți obține un loc de muncă mai bine plătit;
  • puteți călători oriunde în lume;
  • învățarea unei limbi străine antrenează memoria.

 

Seri tematice cu Lingua TranScript

Lingua TranScript vine cu servicii interesante și noi oportunități pentru cei care doresc să exceleze în învățarea unei limbi străine. Astfel că pe lângă cursurile specifice de limbi străine, au creat seri tematice de socializare în diverse limbi străine.

Cei care se înscriu la aceste seri tematice petrec timp de calitate într-o atmosferă relaxantă și de bună dispoziție, pot să își lărgească sfera de contacte cu persoane cu care au interese comune. De asemenea pot interacționa cu vorbitori nativi din limba respectivă și își pot îmbunătăți semnificativ abilitățile de comunicare în limbile de interes. Lingua TranScript este recunoscută pe piață pentru experiența în domeniu de ani de zile, cât și pentru rezultatele excelente pe care le obțin toți participanții la cursuri.

 

Mai multe detalii în pagina oficială.

Date de contact:

office@linguatranscript.ro

Previous ArticlePurform, noua tehnologie Sika dezvoltată cu grijă pentru sănătateNext ArticleSfaturi pentru o curățenie eficientă și un mediu mai curat acasă
x
Da-mi un "Like":