Promo

Cât mai costă fișa medicală auto în anul 2022?

Te-ai gândit vreodată că vei putea obține fișa medicală auto într-o singură locație, efectuând doar o singură deplasare? Datorită reorganizării serviciilor medicale, clinicile de profil fac acest lucru posibil. Fișa auto se eliberează acum pe loc, putând beneficia de cel mai bun raport calitate/preț, de rapididate în eliberarea rezultatelor și de profesionalismul cadrelor medicale.

Toate evaluările se efectuează în condiții de maximă siguranță pentru pacienții care solicită investigațiile necesare pentru obținerea fișei medicale pentru permisul auto, respectând toate recomandările sanitare. Pe lângă cadrul amenajat special pentru ca fiecare solicitant să se simtă confortabil, prețul și timpul de realizare a examenelor medicale necesare au fost reduse pentru a asigura tuturor o experiență agreabilă. Toate consultațiile nu vor depăși 60 de minute, agenda ta de lucru nefiind afectată de aceste controale medicale.

 

Cât mai costă fisa medicala auto?

De-a lungul timpului prețurile vehiculate au trecut prin diverse ajustări, în anul 2022 stabilindu-se la 130 lei la Standard Med. Returnarea a 50% din prețul plătit în cazul în care clinica nu își respectă promisiunea de a încheia fișa pentru permisul auto în maxim 60 de minute de la completarea formularelor oferă garanția transparenței și a respectului față de angajamentul luat. Și asta nu e tot! Dacă optezi pentru efectuarea analizelor medicale pentru permisul auto și port-armă în cadrul aceleiași clinici, vei benefica de o reducere de 20 de lei din prețul de listă la orice consultație medicală ulterioară în cadrul clinicii.

 

Investigațiile medicale se efectuează în aceeași zi și în același interval orar. Iată specialitățile pe care va trebui să le vizitezi:

  • Medicină internă;
  • ORL;
  • Oftalmologie;
  • Ortopedie/chirurgie;
  • Neurologie;
  • Psihiatrie.

 

Pentru grupa a II-a de conducători auto ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 și D1E se va solicita și controlul pneumologic, pentru identificarea riscului de apnee în somn.

Cele 6 examinări cuprinse în fișa medicală vor avea loc în cadrul aceleiași clinici, medicii specialiști având cabinetele alăturate. Amabilitatea și profesionalismul sunt obiectivele principale ale medicilor, recenziile pozitive emise de foștii solicitanți demonstrând calitatea serviciilor oferite. De asemenea, în afara rapidității completării și încheierii tuturor documentelor, prețul stabilit pentru fișa medicală auto reprezintă un alt atu.

Când ai nevoie de fișa auto?

Dacă te afli în una din situațiile următoare, vei avea nevoie de fișa auto emisă de o unitate medicală autorizată.

  • Îți dorești să urmezi cursurile unei școli de soferi, situație în care vei avea nevoie și de eliberarea avizului psihologic;
  • Ai permisul auto expirat sau trebuie să îl reînnoiești;
  • Ai permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri.

 

De ce este necesară fișa medicală auto?

Potrivit legislației în vigoare, examinarea medicală în vederea obținerii fișei auto se efectuează cu scopul de a depista afecțiunile care ar contraindica activitatea de a conduce autovehicule. Conducătorul auto este obligat la examinări medicale ori de câte ori efectuează reînnoirea permisului auto.

La finalul consultațiilor vei primi fișa cu rezultatele și avizul medical care va indica dacă ești APT sau INAPT pentru a conduce. Fișa pentru obținerea permisului auto și pentru preschimbarea permisului de conducere este valabilă la nivel național pe o perioadă de 1 an de zile.

 

Te pregătești să îți cumperi mașină, dar nu ai încă carnet? Programează-te pentru a obține fișa medicală auto și accelerează spre îndeplinirea visului de a deveni un șofer responsabil.

Previous ArticleDe ce să cumpărați un apartament nou într-un complex rezidențial !Next ArticleO profesie aleasă din dragoste pentru artă
x
Da-mi un "Like":