Promo

Alegeți să vă reparați mașina într-un service autorizat pentru a avea drumuri sigure

Îngrijirea sau mentenanța mașinii personale ar putea să nu fie prioritatea principală pentru toată lumea, excepție făaând cazul în care sunteți un adevărat pasionat al mașinilor. Dar există de asemenea și alte motive pentru care este bine să ne preocupe întreținerea corespunzătoare a mașinii. Nu este vorba despre a cheltui bani fără motiv, ci despre multiple avantaje de care ne putem bucura, iar acestea sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare.

 

Siguranță

 

Pentru a avea garanția faptului că circulăm cu o mașină sigură, trebuie făcute constant verificări și reparații dacă este cazul. Este bine să verificați constant componentele esențiale ale mașinii voastre, cum ar fi frânele, sistemul de direcție, sistemul electric sau cel de iluminat , pentru a menține toată lumea în siguranță pe șosea.

Sunt multe accidente în fiecare zi, iar pe lângă cele care sunt produse în mare parte din cauza erorilor umane, există multe accidente care au loc din cauza faptului că mașinile au defecțiuni majore.

 

Îmbunătățiți calitatea performanței

 

Performantele oricărui autovehicul depind extrem de mult de modul în care s-a realizat întreținerea. Sistemul de aprindere de exemplu, daca nu a beneficiat de piese de schimb de calitate și recomandate de producător, cu siguranță performanțele mașinii vor fi serios afectate. Chiar și în cazul mașinilor, există câteva elemente care sunt vulnerabile și se pot uza cu ușurință. Cu cât o mașină este mai veche, cu atât aceasta devine mai dificilă și mai costisitoare de întreținut. Un bun exemplu este dat de schimbarea regulată a uleiului pentru motor și a filtrului de ulei, a filtrului de aer, a bujiilor, fișelor, și lista poate continua. Procedând așa, schimbarea frecventă a uleiului de exemplu va ajuta la eliminarea murdăriei abrazive și a particulele metalice din motor, prelungindu-i astfel viața.

 

Valoare de revânzare mai mare

 

O dată ce mașina dumneavoastră îmbătrânește, valoarea sa de revânzare scade. Nimeni nu vă cumpăra o mașînă veche care necesită reparații considerabile, oricât de ieftină este pusă spre vânzare. În orice caz, o mașină care a fost întreținută corespunzător, protejată de intemperii, cu schimburile la zi, verificări periodice în service-uri autorizate și tot așa, care chiar și după foarte mulți ani de la momentul fabricației rulează perfect, este o mașină care își va pastra mult mai bine valoarea de revânzare.

 

Promovați un mediu mult mai curat

 

Emisiile auto sunt fără îndoială poluante pentru mediu. Dacă încercați să numărați volumul de mașini, de camioane și de alte vehicule cu motor pe care le vedeți în fiecare zi. O defecțiune la sistemul de aprindere sau uleiul în exces ajuns în camera de ardere, pot duce la creșterea emisiilor, implicit la creșterea poluării. Prin simple verificări de rutină sau printr-o vizită timpurie într-un service autorizat din momentul în care simțiți că ceva nu este în regulă cu mașină, vă poate ajuta să poluați mai puțin.

 

Vă puteți baza oricând pe mașină

 

Proprietarii de mașini ar trebui să învețe, de asemenea, elementele de bază ale întreținerii mașinii lor. Să recunoaștem faptul că există unii șoferi, care doar conduc, dar nici măcar nu îi interesează starea anvelopelor de exemplu. Dacă acesta este cazul, imaginați-vă dacă acea persoană parcurge o distanță lungă și nu s-a obosit să-și verifice anvelopele. O anvelopă extrem de uzată poate exploda la viteză mare și o adevărată tragedie poate avea loc. Este pur și simplu necesar să vă educați cu privire la elementele de bază ale propriei mașini astfel încât să puteți circula în siguranță.

 

Economii

 

O întreținere corectă a mașinii dumneavoastră, vă va ajuta să realizați economii importante pe termen lung. Gândiți-vă numai ce s-ar putea întâmplă dacă zeci de mii de km nu ați schimbat deloc uleiul din motor. Într-un final, motorul vă ceda și în cele mai multe situații, repararea să nu vă renta sub nici o formă. Mai degrabă veți cumpără un alt motor din dezmembrări însă nici această situație nu este recomandată deoarece nu veți știi ce se află în interior sau câți km a parcurs acel motor. În funcție de mașină, schimbul de ulei poate costa începând de la 100 – 200 de lei pentru o mașină de buget. Economisirea unei astfel de sume, vă poate duce în situația în care veți pierde mii de lei.

 

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante beneficii ale unei întrețineri corecte a autoturismului dumneavoastră.

 

Totuși, pentru a putea avea garanția faptului că realizați o întreținere corespunzătoare, nu uitați că este esențial să utilizați piese și consumabile de calitate superioara, și neapărat să apelați la un service autorizat R.A.R. pentru intervenții sigure și pentru a beneficia de garanție.

 

În funcție de autoturism, puteți apela la un service dedicat mărcii auto pe care o dețineți.

 

Un brand foarte popular la noi în tara este BMW, iar pentru posesorii acestei mărci, o soluție excelentă o puteți găsi la numai un simplu click distanța. Este vorba despre cei de la Apbservice.ro BMW Filaret, un service auto dedicat brand-ului german, un service format din mecanici profesioniști și care utilizează scule și aparatură profesională, astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de cele mai bune reparații.

 

Indiferent ce fel de intervenție doriți sau aveți nevoie pentru autoturismul dumneavoastră, cei de la Apbservice.ro vă așteaptă atât pentru simplele schimburi de ulei și filtre, cât și pentru reparații cutii de viteze, reparații motoare, reparații ale sistemului de frânare, reparații ale sistemului de direcție, articulații, reparații la sistemul electric și așa mai departe. Toate acestea sunt disponibile la un raport preț/calitate foarte avantajos, iar dacă și dumneavoastră căutați un service dedicat BMW, atunci trebuie să apelați la profesioniștii de la Apbservice.ro.

Previous ArticleOtzi, omul preistoric și secretele saleNext ArticleObiectele care nu mai au loc în casă trebuie depozitate in spatii amenajate corespunzator
x
Da-mi un "Like":