Promo

Idei pentru a crea un colț confortabil de lectură

Lectura poate părea o modalitate demodată de a vă petrece o după-amiază, dar ar putea exista mai mult interes în a crea un colț de lectură acasă.

Cuibărit într-o nișă sau ascuns lângă o fereastră, un loc confortabil în care să te retragi cu cea mai recentă carte– sau pur și simplu să te deconectezi pentru un timp – are o atracție irezistibilă, evocând adesea vremurile trecute.

1. O lume departe

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Pânză de iarbă albastră de mare și lucrările de morărit pictate clar luminează pereții din jur, în timp ce scândurile de lemn văruite în alb conferă nișului propria identitate. Printurile înrămate sunt atârnate la un capăt, iar rafturile de cărți umplu celălalt; pernele de pluș și o lampă articulată îl fac o destinație confortabilă pentru a explora un nou roman — sau pur și simplu pentru a visa cu ochii deschiși.

2. Locul de adunare

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Fereastra întinsă a unui living cu un scaun încorporat a fost un loc de activitate în casa copilăriei unuia dintre proprietarii acestei case. Familia ei a ridicat mesele pentru a lua masa sau a juca jocuri acolo, sau s-a cocoțat pur și simplu pentru a cerceta cu atenție ziarul. Pentru a evoca amintiri frumoase și pentru a fi un loc care ar crea altele noi.

3. Alcov integrat

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Într-o cameră de familie cu șemineu, biblioteci din podea până în tavan și uși franceze spre exterior, acest colț de lectură lambriu albastru-ouă de robin îl instalează perfect în împrejurimile sale. Un refugiu perfect într-o zi ploioasă, este și suficient de adânc pentru oaspeții peste noapte – o nevoie frecventă..

4. Pat de zi dublu

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Două saltele personalizate se desfășoară de-a lungul peretelui sufrageriei într-o casă, căptușită cu scânduri de lemn. Destul de lung pentru ca doi să se întindă cu o lectură bună – acest pat de zi este suficient de adânc și pentru oaspeții suplimentari peste noapte. Sertarele de depozitare sunt o caracteristică practică care conferă băncii proporții mai grațioase.

5. Incinta dormitor

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

În camera de oaspeți de la ultimul etaj, arhitectura a prezentat o nișă naturală pentru un scaun de fereastră foarte adânc într-o lucarnă nouă. Ferestrele mari oferă aer proaspăt și vedere la apă. Scaunul este, de asemenea, suficient de mare pentru a sprijini o valiză în timpul despachetării. Sertarele stochează cuverturi suplimentare.

 6. Colțul dormitorului

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Pentru a adăuga un colț „pentru locuință și confort” într-un dormitor. Învelit pe trei laturi și tavanul cu material textil care se potrivește cu draperiile și tăblia tapițată, este o caracteristică arhitecturală veselă care ajută la luminozitatea întregii încăperi. Având suportul de bancă încorporat ușor mândru de adâncime, este nevoie de mai puțină adâncime, dar nu diminuează senzația de nișă protejată.

7. Nișă naturală

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Coșurile de fum de pe fiecare parte a ferestrei formează un alcov gata făcut pentru această bancă încorporată pentru dormitor. Încadrarea acestuia cu ornamentele vopsite în același albastru ca și bancheta – și adăugarea de mai mult albastru pe cercevelele ferestrelor – conferă colțului o importanță deosebită. O colecție de perne de pluș, plus o pernă bună pentru șezut, oferă confort și sprijin într-un loc conceput pentru a vă bucura de briza și de priveliștile vârfurilor copacilor.

8. Un colț nostalgic

A Place to Call Home de Gil Schafer | Foto: Eric Piasecki

Încorporale nu sunt singura cale de a crea un loc liniștit care inspiră imaginația. Pentru a-l transforma într-un spațiu de întâlnire special, poți agăța generații de fotografii de familie,  instalați lumini vechi și adăugați o canapea curbată care le oferă literalmente o îmbrățișare ocupanților săi. Ce poate fi mai confortabil decât atât?

tradus:C.L

Citește și Top 15 plante perfecte pentru baie

Articolul Idei pentru a crea un colț confortabil de lectură apare prima dată în Casoteca.


Source: Casoteca

0
Previous ArticlePurificatorul de aer te ajută să ții sub control alergiile sezoniereNext ArticleCe face un key account manager și ce cunoștințe sunt necesare
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":