Promo

4 scaune de birou elegante și confortabile pentru biroul de acasă

Când vine vorba de lucrul de acasă, un scaun de birou ar trebui să îți susțină corect corpul. Desigur, vrei ca biroul tău să arate și să se simtă bine! Ar trebui să vă puteți bucura de biroul dvs. de acasă, iar stilul în felul dvs. va face toată diferența în crearea unui mediu inspirațional pentru a vă face cel mai bun lucru.

Multe scaune de birou din aceste zile vin și cu caracteristici ergonomice menite să vă susțină coloana, brațele și încheieturile, astfel încât să puteți evita să vă încordați corpul în timp ce lucrați.

Un scaun de birou ergonomic elegant este o completare excelentă pentru orice birou de acasă pentru a vă asigura confortul pe termen lung.

1. Scaun de birou pentru confort: Malibu

scaun de birou malibu lângă birou
O privire la scaunul de birou Malibu și știi că este confortabil. Pielea de pluș de culoare superioară din Malibu este pentru confortul suprem într-un scaun de birou. Rotile din oțel permit, de asemenea, o mișcare ușoară în jurul biroului dvs.

Un dezavantaj pentru Malibu poate fi întreținerea, deoarece este fabricat din piele naturală. Un alt avertisment este că nu are o înălțime reglabilă.

2. Scaun pentru un birou modern de la mijlocul secolului: Alexa

Scaun de birou Alexa din fier negru (24,5" x 25,5" x 31")

Baza pivotantă și înălțimea reglabilă a scaunului de birou Alexa permit mișcarea ușoară și posibilitatea de a seta o înălțime ergonomică a scaunului, astfel încât să puteți sta confortabil la biroul dvs. de acasă. Spatele jos permite libertatea de mișcare, astfel încât să vă puteți întinde cu ușurință înapoi atunci când aveți nevoie, în timp ce cotierele vă permit suficient sprijin pentru coate.

Alexa este, de asemenea, suficient de versatil pentru a funcționa și în modele de fermă și de tranziție.

3. Scaun de birou pentru spații organice: Tyler în Modern Vilvet Loden

Scaun de birou Tyler în modern Vilvet Loden (21,75" x 23,5" x 30,75")

Din punct de vedere al designului, scaunul de birou Tyler are un scaun adânc și spătar căptușit pentru confort și sprijin pentru partea inferioară a spatelui. Înălțimea nu este reglabilă, așa că, din nou, găsirea unui birou care să vă permită să stați și să lucrați confortabil cu acest scaun vă va ajuta.

4. Scaun executiv „Boss”: The Bryson


Scaun de birou Bryson în Chaps Ebony (23,25" x 27" x 42,5"Este o întorsătură modernă a scaunelor de birou tradiționale de birou, cu spătar înalt, profil raționalizat și aspect mai elegant. Bryson, în stil contemporan, oferă un contrast interesant cu „scaunele șef” tradiționale adânci și umflate.

Brațele subțiri de stejar încadrează spatele din catifea de pluș, creând o senzație de confort și sprijin. Partea inferioară pivotantă permite, de asemenea, funcționalitate suplimentară.

Citește și Amenajare living: Idei și sfaturi de amenajare

Articolul 4 scaune de birou elegante și confortabile pentru biroul de acasă apare prima dată în Casoteca.


Source: Casoteca

0
Previous ArticleTot ce trebuie să știi despre sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru caseNext ArticleIdei moderne de bucătărie pentru un design elegant
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":