Magazin

Cum te pregătești de primii ani de viață ai celui mic?

Să devii părinte este o experiență magică, care îți schimbă viața. Uneori poate fi copleșitoare, dar nu trebuie să fie așa. Vă puteți pregăti pentru primii ani de viață ai copilului dvs. învățând cum să faceți față inevitabilului. Este firesc să doriți să vă protejați copilul de haos și să vă asigurați că este bine îngrijit încă de la început.

 

Dar, având în vedere cât de nesigură și imprevizibilă poate fi viața de părinte, ar fi bine să faceți un pas înapoi și să reevaluați. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să te pregătești pentru primii ani de viață ai copilului tău.

Cunoaște-ți copilul

Cel mai bun mod de a vă pregăti copilul pentru primii ani de viață este să îl cunoașteți. Luați-vă timp pentru a cunoaște gusturile, antipatiile și obiceiurile copilului dumneavoastră, astfel încât să puteți crea o rutină care să funcționeze cel mai bine pentru amândoi.

 

Care sunt jucăriile, alimentele și cărțile preferate ale copilului dumneavoastră? Care este activitatea preferată a copilului dumneavoastră? Dacă și copilului dvs. îi place să deseneze, aflați cum se simte față de diferite imagini și culori. Odată ce ați identificat ceea ce îi place copilului dumneavoastră, va fi mai ușor să creați o lume în care să se simtă fericit și în largul lui. Faptul că știți ce îl face fericit pe copilul dvs. vă va ajuta să creați ceva ce îi va plăcea și lui.

Pregătiți camera copilului

Este firesc să vrei să-ți protejezi copilul de zgomotul în exces, dar trebuie să faci loc pentru dezvoltarea copilului tău. Camera copilului este locul perfect pentru a începe acest proces. Faceți o listă cu toate lucrurile care provoacă zgomot în casa dumneavoastră și scrieți o listă cu lucrurile care vă fac copilul fericit.

 

În următoarele câteva luni, creați o rutină pentru camera copilului care să funcționeze cel mai bine pentru dumneavoastră și pentru copilul dumneavoastră. Faceți o listă cu toate lucrurile care vă fac copilul fericit și creați o listă cu lucrurile care îl interesează, astfel veți ști cu ce sa amenajați camera copilului.

 

Fiți pregătiți

 

Când vă gândiți la copilăria timpurie, primul lucru care vă vine în minte este multă activitate și mișcare. Este nevoie să achiziționați un aparat special destinat pentru a învăța copilul să meargă în primii ani din viata. Puteți găsi premergatoare într-o gama largă, perfecte pentru activitățile zilnice ale copilului tău.

Petreceți timp cu copilul dvs.

 

Un alt mod important de a vă pregăti pentru primii ani ai copilului dumneavoastră este să petreceți timp cu el. O mare parte din anxietatea care vine odată cu statutul de părinte poate fi transformată în bucurie și entuziasm prin petrecerea timpului cu copilul tău. Primul an al copilului dumneavoastră este momentul perfect pentru a exersa parentingul pe ei. Petreceți timp citindu-i copilului dumneavoastră, îmbrățișându-l, făcând meșteșuguri împreună și jucând jocuri simple. Încercați să ieșiți afară ori de câte ori aveți ocazia, astfel încât să puteți lua aer curat. O plimbare prin natură poate aduce un grad de liniște atât dvs. cât și copilului. Ai la dispoziție o gamă largă de carucioare copii, perfecte pentru plimbările zilnice și momentele de bonding dintre părinte și copil.

 

 

 

Previous ArticleIdei moderne de bucătărie pentru un design elegantNext Article3 opțiuni excelente de pardoseală pentru baie
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":