Promo

Care sunt avantajele unui aspirator robot?

Cea mai nouă inovație în materie de curățenie în casa ta aduce tehnologia în prim plan. Un aspirator robot este alegerea perfectă pentru persoanele ocupate, care au nevoie de timp pentru alte activități. Acesta este un dispozitiv care se plimbă singur prin locuință, strânge praful, firimiturile și firele de păr, și pe care poți să-l controlezi prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil.

Dacă ai în vedere să înlocuiești vechiul aspirator cu unul de ultimă generație, te poți orienta către un aspirator robot Miele. În funcție de modelul ales, poți chiar verifica de la distanță dacă totul este în regulă acasă, cu ajutorul unei camere frontale, care permite transmiterea imaginilor în timp real. Am enumerat deja câteva dintre avantajele pe care le are, însă lista este mult mai lungă. 

Te ajută să economisești timp

Cel mai mare avantaj al unui robot aspirator este că te ajută să faci economie de timp. Te scapă zilnic de grija prafului nedorit de pe podea sau a firelor de păr de pe covoarele cu peri scurți. Este excelent pentru cei care au animale de companie, precum un câine sau o pisică. 

Ajunge chiar și în locurile greu accesibile

Pentru că are dimensiuni reduse, aspiratorul poate pătrunde chiar și în locurile greu accesibile, sub pat, sub canapea sau sub alte obiecte grele de mobilier, care nu pot fi mutate. Setează harta virtuală a locuinței în funcție de dorințele și nevoile tale și va fi gata de utilizare. Nu-ți face griji în privința pragurilor sau a covoarelor; există modele de aspiratoare robot care circulă peste mochete și pot trece peste praguri de până la 17 mm.

Îl controlezi dintr-o aplicație 

Aparatul robot dispune de o tehnologie avansată, astfel că îl vei controla prin intermediul unei aplicații, direct de pe telefonul tău mobil. După ce ai descărcat-o, trebuie doar să urmezi pașii indicați de producător. Setează cu precizie harta locuinței, apoi pornește-l sau programează-l la anumite ore. 

Îl poți seta să pornească singur ori de câte ori este nevoie

Programarea orelor în care acesta să pornească este posibilă. Poți seta inclusiv zilele sau îl poți pune la treabă de mai multe ori pe zi. Un alt aspect important este acela că aspiratorul robot va ști atunci când bateria sa este aproape goală. În această situație, dispozitivul va reveni la punctul de încărcare, unde va rămâne conectat la priză, iar ulterior își va relua traseul de unde a rămas. În acest mod, nu va trebui nici măcar să ai grijă să-l pui la încărcat. 

Are o autonomie ridicată 

Autonomia aparatului ajunge pâna la 2 ore, în funcție de model, timp suficient pentru a aspira întreaga locuință. Stația de bază, care va fi cuplată la o priză, va permite încărcarea robotului ori de câte ori este nevoie. 

Strânge praful și părul de animale

Acest tip de aspirator este ideal pentru a avea mereu o casă curată, fără praf și fără păr de animale, în cazul în care ai un câine sau o pisică.

Este silențios și nu ocupă mult spațiu

Zgomotul produs de robotul în funcțiune este redus, acesta fiind un alt mare avantaj în materie de aspiratoare. În plus, are un design modern, cu dimensiuni reduse și nu ocupă mult spațiu în locuință. 

 

Un robot aspirator îl poate înlocui cu succes pe cel vechi, indiferent de tipul de podea, gresie, lemn sau marmură și este eficient chiar și pe covoare. Te va scuti de ore petrecute săptămânal pentru a șterge praful și a curăța resturile de pe pardoseală. În timpul în care el va face curățenie în casa ta, vei putea face alte activități importante pentru tine sau, pur și simplu, poți petrece mai mult timp în compania celor dragi, acasă. 

Previous ArticleAmenajarea sufrageriei în stil elegant: 4 reguli de aurNext ArticleAmenajarea terasei la casă – 3 stiluri de design
x
Da-mi un "Like":