Magazin

Lucruri pe care mireasa le poate uita – dar echipa de organizare nunta nu!

Este foarte dificil sa organizezi o nunta de una singura – daca inca nu stii acest lucru, il vei afla in scurt timp. Trebuie sa iei in calcul sute, chiar mii de lucruri pentru ca ziua ta cea mare sa fie perfecta. Astfel, este de la sine inteles de ce mireasa poate uita destul de multe lucruri, uneori chiar pe cele mai importante.

Tocmai de aceea, ar trebui sa ai o echipa de organizare nunta in culisele evenimentului tau. Aceasta echipa se va asigura ca nu vei uita de urmatoarele lucruri – lucruri care pot afecta drastic evenimentul tau.

Transportul invitatilor catre locatie

In functie de locatia evenimentului, este posibil sa fii nevoita sa asiguri transportul invitatilor sau familiei la locatie. Acesta este un lucru important – dar totodata un lucru care poate fi usor trecut cu vedererea. In timpul procesului de organizare nunta, exista un moment cand nici nu mai pui problema prezentei invitatiilor si familiei; o iei ca atare si astfel poti uita de transport sau chiar cazare, dupa caz.

O echipa profesionala de organizare nu va uita acest lucru – evident!

Securitatea cadourilor

Desigur, invitatii nu vor avea niciun fel de tentative asupra cadourilor tale. Totusi, nu poti avea la fel de multa incredere in personalul locatiei sau, in cazul in care locatia este la exterior, in trecatori. Ai nevoie de o persoana care sa se ocupe corespunzator de cadourile primite.

O echipa de organizare nunta poate fi acea persoana. Astfel, in loc sa cari cadouri stanga-dreapta in noaptea cea mare, te poti distra fara griji – si nici nu trebuie sa stai cu coada ochiului pe acestea.

Bacsis pentru vanzatori si personalul angajat

Personalul locatiei este platit prin intermediul contractului semnat de tine cu locatia in sine. Acelasi lucru se aplica si in cazul tuturor celorlalti angajati de care dispui in noaptea cea mare – vanzatori, barmani (in cazul unu bar deschis) si asa mai departe. Totusi, un bacsis nu strica niciodata – uneori este chiar necesar.

Pentru a oferi o atentie bine meritata celor care vor tine atmosfera sub control in noaptea cea mare, ai nevoie de bani cash la dispozitie. O echipa de organizare nunta se poate asigura ca nu vei uita de acest lucru!

Relaxare completa inaintea si in timpul evenimentului

Nu in ultimul rand, un lucru pe care toate miresele uita sa il faca este sa se relaxeze. Tocmai de aceea, un numar destul de mare de cupluri se confrunta cu lesinuri pe drumul spre altar sau in timpul petrecerii din noaptea nuntii, printre altele.

O echipa de organizare nunta poate elimina stresul in totalitate, indiferent de originea/natura acestuia. In timp ce alte mirese nu pot dormi in noaptea dinaintea nuntii, tu poti fi siguri ca vei dormi linistit daca colaborezi cu o astfel de echipa.

Apoi, daca vrei un eveniment cu adevarat VIP, alaturi de toate cele mentionate si nu numai, ar fi bine sa programezi o intalnire cu expertii agentiei boutique DuetLuxe. Acestia iti pot indeplini fiecare dorinta pe care o ai si pot face din evenimentul tau un lucru cu adevarat de neuitat – atat pentru tine, cat si pentru invitatii tai!

Previous Article4 lucruri la care trebuie sa fii atent cand folosesti supape presiuneNext ArticlePune pret pe distractie doar la figurat, cu ajutorul unui last minute in Turcia!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":