Magazin

 Ce se oferă la botez? Idei de daruri perfecte

Să te hotărăști ce să oferi drept cadou de botez poate fi descurajant, fie că ești un prieten de familie, un membru al familiei sau naș. Dar sa gasesti un cadou unic și sentimental s-ar putea să nu fie atât de greu nici pentru tine si si nici pentru portofelul tau. Există multe moduri diferite de a dărui și este din ce în ce mai ușor să găsești cadouri frumoase și bine lucrate, care vor dura o viață întreagă.

 

Cine ar trebui să ofere un cadou?

 

Dacă ai fost invitat să participați la un botez, atunci este în general acceptat faptul că vei aduce un cadou. Este, de asemenea, foarte obișnuit să se ofere și bani, daca se ramane in pana de idei cadouri, iar suma pe care este de așteptat să o cheltui pentru acest eveniment depinde de relația ta cu copilul și familia acestuia.

 

În ceea ce privește motivul pentru care exista acest obicei de daruire, este important să ne amintim că acesta este în primul rând un ritual religios de trecere foarte important in viata parintilor care aleg sa celebreze botezul copilului lor.

 

Idei de cadouri pentru o fetiță

 

De obicei, niste bijuterii din aur , accesorii vestimentare, precum păturile și hainele personalizate pentru nou-născuți pot fi cadouri foarte dragute si potrivite pentru fetițe.

 

 

Bijuteriile sunt din aur un cadou simplu și frumos care poate fi destinat pentru a fi purtat de catre fetita cat inca este bebelus. Sau, poate fi achiziționată și plasată într-o cutie de amintiri pentru ca ea să se bucure de ea când va fi mai mare. Colierele și brățările care au însemne religioase pot fi deosebit de reprezentative pentru ceremonie.

 

De asemenea, accesoriile sunt întotdeauna apreciate. Poate că o bentiță cu coroană de flori, o nouă pereche de ghetuțe sau chiar o bavetă personalizată ar fi completarea perfectă pentru garderoba ei.

 

Un tip mai unic de cadou de botez poate fi împărțit între o fiică și părinții ei. Există mai multe opțiuni elegante pentru seturi de onesie și cămăși asortate. Dacă familiei îi place să fie fotografiată sau dacă mamei îi place să încerce să își asorteze ținutele cu fiica sa, aceasta este o alegere perfectă..

 

 

Idei de cadouri pentru un băiețel

 

Accesoriile și îmbrăcămintea personalizată pot fi, de asemenea, apreciate ca și cadouri pentru băieți. Poate o ținută nouă, un costum de borez sau pentru evenimente speciale, pe care să le adaugi la garderoba lui impreuna cu o pălărie adorabilă.

 

 

 

Pentru un cadou mai sentimental, ia în considerare un ceas personalizat pe care sa il pui intr-o cutie de valori pana ce baietelul creste. Care ar fi un cadou de botez potrivit de la bunici? Dacă familia este mai religioasă, atunci poate un verset biblic ingravat pe o rama foto.

 

Cadourile tradiționale pentru băieței nu trebuie să fie foarte masculine. În schimb, acestea ar trebui fie sa ofere o amintire frumoasa si o functionalitate pentru viitor, o bijuterie sau un ceas personalizat, fie sa reprezinte un obiect mai util pentru parinti în prezent, cum ar fi o costum de botez, hainute, o bavețică sau o păturică pe care acestia le vor aprecia foarte mult. Oricare dintre aceste obiecte are posibilitatea de a deveni obiecte sentimentale care poartă cu ele amintiri pline de dragoste.

Previous ArticlePune pret pe distractie doar la figurat, cu ajutorul unui last minute in Turcia!Next ArticleMerita citit: iata care sunt rochiile elegante de nunta ale anului 2022!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":