Promo

Merita citit: reguli privind alimentarea cu combustibil a masinii de inchiriat in Bucuresti!

Imprejurarile in care poti sa apelezi la un serviciu de masini de inchiriat in Bucuresti sunt multiple, deoarece aceasta solutie ofera numeroase avantaje fata de variantele reprezentate de cumpararea unei masini proprii sau de deplasarea cu mijloacele de transport in comun.

Atunci cand optezi pentru masini de inchiriat Bucuresti, poti sa alegi exact modelul de care ai nevoie intr-o anumita imprejurare, fie ca este vorba despre participarea la o intalnire de afaceri sau la un eveniment monden ori de mersul la un gratar cu familia si prietenii.

Astfel, ai la dispozitie diferite modele din clasa Economy, precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus sau Opel Corsa cu cutie automata de viteze. De asemenea, exista si optiunea Luxury, cu modele precum Mercedes Benz A Klasse, Audi A4, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupe. Poti inchiria si masini din categoria SUV, precum Dacia Duster sau BMW X5, si chiar microbuze cu capacitatea de 8+1 locuri, precum Volkswagen Transporter ori Mercedes Vito.

Avantajele circulatiei in deplina siguranta

Cand optezi pentru masini de inchiriat Bucuresti, conduci in conditii de siguranta desavarsita, deoarece companiile din domeniu acorda o atentie deosebita acestui aspect, dupa cum o dovedesc urmatoarele elemente:

  • vechimea fiecarei masini disponibile este mai mica de 5 ani,
  • fiecare vehicul este supus unei inspectii tehnice riguroase, inaintate de a fi inmanat unui client;
  • masinile sunt echipate in mod corespunzator cu cauciucuri adaptate la sezon: de iarna sau de vara;
  • sunt incluse toate taxele si asigurarile auto: RCA, full CASCO si rovinieta;
  • in cazul producerii unei avarii, beneficezi de inlocuirea rapida si sigura a vehiculului.

Alte avantaje constau in faptul ca pretul de inchiriere pe zi se reduce in cazul in care masina este dorita de client pentru o perioada mai indelungata de timp. De asemenea, antreprenorii apreciaza la randul lor serviciul de inchirieri pe termen lung, deoarece ofera beneficii financiare si fiscale, printre care deductibilitatea integrala a Taxei pe Valoare Adaugata.

Reguli privind alimentarea cu combustibil si conditiile de plata

Atunci cand te decizi sa folosesti masini de inchiriat in Bucuresti, trebuie sa stii ca plata se face fie prin numerar, fie prin intermediul cardurilor Visa si Mastercard. Clientul isi asuma responsabilitatea de a respecta urmatoarele reguli, pe langa plata tarifului specificat in Contractul de inchiriere:

  • masina este ridicata cu rezervorul plin si trebuie returnata in aceleasi conditii. Orice diferenta de combustibil va fi platita proprietarului la un pret cu 0,5% mai mare fata de pretul pietei, calculat in euro pe litru;
  • perioada minima de rent a car sau inchirieri microbuze este de 24 de ore;
  • clientul va plati toate amenzile din trafic sau orice alte incalcari ale legii Codului Rutier,
  • in cazul pierderii documentelor masinii, a Contractului de inchiriere sau a cheilor autovehiculului, se va aplica o penalizare de 200 de euro;
  • in momentul inchirierii se percepe o garantie, care este returnata la predarea masinii, daca se constata ca este in bune conditii, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele si daca este inapoiata la locul si data stabilite in contract.

Astfel, cu buna-credinta de ambele parti, clientul va fi deplin multumit de avantajele unui serviciu de masini de inchiriat in Bucuresti si va alege aceasta varianta de fiecare data cand va avea nevoie.

Previous ArticleTop 3 surse de inspiratie pentru copywriterii dintr-o agentie SEONext ArticleCe echipamente nu trebuie sa lipseasca din bucatariile profesionale cu specific asiatic?
x
Da-mi un "Like":