Promo

3 sfaturi pentru gospodari de la băieții care fac mutări de mobilă

Bărbații gospodari care vor să mute mobila prin casă sau să o ducă în altă parte fac uneori și rău, deși sunt bine intenționați, aducând daune pieselor de mobilier, pereților, tocurilor de uși sau chiar lor înșiși. Acestora le-ar prinde bine sfaturile de mai jos, oferite de băieții experimentați în mutări de mobilă.

 

Serviciile de mutări mobilă există pentru situațiile în care beneficiarii lor nu se pot descurca singuri, neavând resursele și experiența necesară, uneori nerealizând riscurile la care supun mobilierul și la care se supun ei înșiși. A muta mobilă pare simplu pentru oricine până când intră în contact cu provocările specifice, care nu țin numai de forța brută sau de măsurători.

 

O mulțime de factori trebuie luați în calcul dinainte de a muta efectiv mobila; pregătirile trebuie bifate toate înainte. Lucrurile acestea sunt știute foarte bine de băieții care asta au pe fișa postului la job: mutări mobilă. Și, pentru că lucrătorii din domeniu întâlnesc situații în care daunele au fost create înainte să intervină, s-au gândit să împărtășească trei sfaturi de bază, ușor de urmat de către toți cei gospodari care vor să se ocupe de aceste lucruri.

 

Împachetați mobila pentru a o proteja

 

În mutări mobilă este un pas obligatoriu. Firmele de profil achiziționează stocuri de folie stretch, folie cu bule, cartoane ondulate și pături americane speciale și le aduc la punctul de plecare pentru a împacheta totul, în scop de protejare pe mutare și transport a suprafețelor, muchiilor, colțurilor și picioarelor fiecărui corp de mobilier. Astfel, fie mobilă ușoară sau grea, fie nouă sau veche, fie demontată ori dintr-o bucată, toată mobila este ferită de loviri, zgârieturi, îndoiri, rupturi sau spargeri.

 

Cărați mobila corect, precis și cu atenție

 

Majoritatea bărbaților au cărat mobilă la un moment dat, pentru ei sau pentru rudele ori prietenii lor, însă puțini dintre aceștia au făcut-o și corect. Hamalii firmelor de mutări au tehnici prin care apucă și ridică mobilă (spatele drept fiind prima și ultima condiție), dar au și chingi pe care le folosesc pentru a căra mobilier greu. Chingi și pauze dese. Măsoară de trei ori ca să acționeze o dată, discută unii cu alții atât înainte, cât și în timpul deplasării greutății. Se asigură constant că nimic și nimeni nu suferă deteriorări. În situații prea dificile ori riscante, își alocă timp pentru demontarea corpului de mobilier și remontarea acestuia la noua locație.

 

Nu puteți, nu știți cum? Chemați-ne pe noi

 

0
Previous ArticleCe echipamente nu trebuie sa lipseasca din bucatariile profesionale cu specific asiatic?Next ArticleUn pahar de la dozatoarele de apa, un binemeritat moment de respiro in autogari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":