Promo

Ce echipamente nu trebuie sa lipseasca din bucatariile profesionale cu specific asiatic?

Bucataria asiatica se bucura de o popularitate sporita inclusiv in Romania, in ultimii ani. Acest fapt se datoreaza atat faptului ca tot mai multi romani isi petrec vacantele in tari exotice si se familiarizeaza cu preparate din intreaga lume, cat si calitatilor evidente pe care le au mancarurile chinezesti, japoneze sau thailandeze, capabile sa cucereasca orice consumator, prin diversitatea si gustul lor deosebit.

Daca administrati un local cu specific asiatic, veti avea nevoie de echipamente specifice pentru bucatarii profesionale, astfel incat sa le oferiti clientilor un gust autentic si sa ii faceti sa revina cat mai frecvent si sa le recomande si altora unitatea de alimentatie publica pe care o conduceti sau o administrati. Iata care sunt acestea!

Tigaile, masinile de gatit si plitele Wok

Indispensabile in bucatarii profesionale chinezesti, aceste echipamente sunt folosite atat pentru prepararea supelor, cat si a mai multor tipuri de mancaruri gatite. Tehnica nu este una complicata, ci consta in amestecarea continua a ingredientelor si prepararea lor la temperaturi foarte ridicate.

Spre exemplu, puteti achizitiona o tigaie wok cu inductie, oferita de reputata firma Virtus Group GmbH, cu diametrul de 360 de milimetri.  Este realizata din otel inoxidabil, ceea ce ii confera o rezistenta deosebita in timp, chiar si in conditiile unei folosiri intense. Poate fi cumparata la pretul de numai 384 de lei plus TVA.

O alta varianta ideala pentru bucatarii profesionale asiatice este reprezentata de un wok electric, cu inductie, realizat de Electrolux Professional. Suprafata de gatit din sticla ceramica are 6 milimetri grosime si o putere totala de 5 kilowati. Produsul este dotat cu  o lampa indicatoare pentru zona de operare, situata pe consola de comanda. Placa de inductie este dotata cu un dispozitiv de siguranta la supraincalzire. Toate panourile exterioare sunt realizate din otel inoxidabil, cu finisare Scotch Brite. Modelul are margini laterale unghiulare, care permit imbinarile de nivel intre unitati, eliminand golurile si posibilele capcane de murdarie.

Vitrinele pentru Sushi

In unitatile de alimentatie publica sunt esentiale atat echipamentele pentru prepararea diferitelor feluri de mancare in bucatarii profesionale, cat si cele care permit etalarea acestora, astfel incat sa sporeasca dorinta clientilor de a efectua un numar cat mai mare de comenzi.

Spre exemplu, puteti alege o vitrina sushi cu racitor, dotata cu polita intermediara, oferita de compania germana Virtus Group GmbH. Beneficiaza de iluminare cu led, iar temperatura de lucru este cuprinsa intre plus 1 si plus 5 grade Celsius. Are greutatea neta de 36 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungimea de 1 216 milimetri, latimea de 410 milimetri si inaltimea de 360 de milimetri. Este disponibila la pretul de 6 545 de lei plus TVA.  In pret este inclusa garantia Base Care.

Alte echipamente, precum cuptoarele Tandoori sau grillurile Teppanyaki, sunt de asemenea indispensabile atunci cand va adresati unor clienti care stiu sa aprecieze asa cum se cuvine preparatele specific chinezesti, japoneze, coreene sau thailandeze.

Daca detineti sau administrati o unitate de alimentatie publica cu specific asiatic, alegeti produse de cea mai buna calitate pentru bucatarii profesionale! Acestea vor satisface chiar si cei mai pretentiosi oaspeti, vor asigura un flux sporit de clienti si un profit considerabil!

0
Previous ArticleMerita citit: reguli privind alimentarea cu combustibil a masinii de inchiriat in Bucuresti!Next Article3 sfaturi pentru gospodari de la băieții care fac mutări de mobilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":