Promo

Cele mai puternice mesaje de condoleante, conform unei firme de servicii funerare

In momentul marii despartiri de o persoana apropiata, fie ca vorbim despre un membru al familiei sau un prieten drag, pare ca nimic nu ne mai poate consola, facandu-ne sa revenim pe un fagas normal. Cu toate acestea, moartea este din pacate o certitudine, iar viata trebuie sa mearga inainte, indiferent de greutati.

 

In astfel de clipe, puterea unei vorbe bune nu poate fi niciodata subestimata, mai ales cand ea vine de la rudele, amicii sau colegii care ne sustin si ne sunt alaturi neconditionat. Tocmai din motivul respectiv, in continuare va prezentam cele mai frumoase, puternice si induiosatoare mesaje de condoleante, conform unei firme de servicii funerare.

 

Casa Bucur are o experienta indelungata in oferirea de produse si servicii funerare complete, NON-STOP, precum preluare de la morga spitalului, transport funerar, imbalsamare/tanatopraxie, depunere la capela cimitirului, pregatirea pachetelor de post sau de dulce pentru pomana/parastas, inhumare/incinerare, chiar si repatriere si consultanta funerara predeces etc. Insa, pe langa acestea, firma de pompe funebre a inteles si importanta acordarii unor informatii utile, cum ar fi cele legate de ajutorul de inmormantare, documentatia preliminara necesara inhumarii etc., dar si a sprijinului moral de care vorbeam mai sus.

 

Iata, asadar, cateva exemple de mesaje de condoleante, sugerate de casa de servicii funerare, pe care sa le transmiteti in cazul in care cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte trece printr-o asemenea incercare dura, dar inevitabila:

 

„Cuvintele nu-ti vor sterge lacrimile si imbratisarile nu-ti vor usura durerea, dar iti doresc ca amintirile frumoase pe care le vei pastra in inima pentru totdeauna sa te ajute sa treci peste aceste momente dificile. Condoleante!” – aceasta formulare face apel la memorie, subliniind importanta pastrarii in minte a clipelor frumoase petrecute alaturi de cel plecat dintre noi, pe cand se afla in cea mai fericita perioada a vietii sale;

 

„O lumanare nu poate alina durerea nimanui, dar poate lumina calea unui suflet!” – firma de servicii funerare Casa Bucur reitereaza ideea ca moartea pamanteasca nu reprezinta sfarsitul vietii, din punct de vedere religios, ci abia inceputul celei vesnice, intr-un loc unde nu exista rautate, boala, suferinta sau intuneric;

 

„Cand o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama, cu durere in suflet, ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare!” – acest mesaj scoate in evidenta ideea implacabilitatii mortii, aratandu-le celor ramasi in viata ca trebuie sa se obisnuiasca si sa se adune, pentru a merge mai departe;

„Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului care ramane in urma ei. Sincere condoleante!” – prin aceste vorbe, firma de servicii funerare transmite faptul ca trebuie sa ne luam o perioada in care sa plangem persoana trecuta in nefiinta si sa ne reculegem, afisand un comportament demn si fara exacerbari.

 

In concluzie, indiferent cat de dificile ar fi momentele prin care treceti dumneavoastra sau cei apropiati, intotdeauna o vorba buna va poate alina, alungand tristetea si suferinta chiar si pentru cateva clipe.

0
Previous ArticleUn pahar de la dozatoarele de apa, un binemeritat moment de respiro in autogari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":