Promo

Un pahar de la dozatoarele de apa, un binemeritat moment de respiro in autogari!

Vara s-a instalat deja de cateva saptamani si, odata cu ea, s-au intensificat si cursele interne, insa mai ales internationale, din majoritatea autogarilor din Romania. Cei mai multi calatori sunt, asa cum este si normal, conationali care pleaca fie in concediu, intr-o destinatie relativ apropiata de tara noastra, precum Bulgaria, Grecia sau Turcia, fie la munca in strainatate, intr-un stat care raspunde mai bine cerintelor lor, precum Italia, Germania, Franta sau Spania. Indiferent in ce situatie s-ar afla acestia, cu siguranta le va prinde bine un pahar de la dozatoarele de apa, inaintea unui drum atat de lung.

 

Tocmai de aceea, este indicat ca reprezentantii autogarilor cu un vad mare de oameni, multe dintre ele detinute de companii private, sa le doteze cu dozatoare apa perfect functionale. Acestea au numeroase roluri, asa cum vei vedea citind articolul in continuare, insa, in primul rand, furnizeaza accesul la o apa de calitate, incomparabila celei de la cismele, spre exemplu, la o temperatura ideala pentru consumul imediat, mai ales tinand cont de gradele Celsius acumulate in termometre pe perioada zilei (care pot ajunge si pana la valori de 35-40).

 

In al doilea rand, aceste dozatoare de apa pot fi de un real folos categoriilor mai sensibile de calatori, spre exemplu copii, seniori, femei insarcinate, persoane cu diferite afectiuni etc. Pe langa faptul ca rezista mai greu fara o hidratare corespunzatoare, cei enumerati anterior pot resimti si mai tare canicula, motiv pentru care un pahar de 100-200 de mililitri de apa rece este intotdeauna o solutie potrivita pentru a-si reveni. Cu atat mai mult cu cat, din cauza infrastructurii rutiere modeste, dar si a diferitelor probleme logistice care pot aparea, timpii de asteptare din autogari tind sa depaseasca uneori ordinul zecilor de minute.

 

De asemenea, instalarea unor dozatoare de apa in incinta autogarilor, fie ca vorbim despre salile de asteptare sau cele care gazduiesc casele de bilete, este o modalitate simpla, dar foarte eficienta prin care angajatii respectivelor institutii isi dovedesc respectul fata de cei care le trec pragul. Daca acestia observa ca sunt intampinati cu un pahar de apa rece, inaintea unui drum de cateva zeci de ore sau poate chiar doua-trei zile, se vor detensiona pe moment si vor scapa de emotiile inevitabile inaintea unei astfel de „incercari”, stiind ca sunt pe maini bune.

H2On, o apa 100% pura, premiata inclusiv la nivel international

In ceea ce priveste furnizorul respectivelor dozatoare de apa, cea mai buna optiune este reprezentata de compania H2On, care livreaza apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara. Brand-ul romanesc comercializeaza o apa 100% microbiologic pura si netratata, recunoscuta inclusiv la nivel international (de curand, a primit distinctia Superior Taste Award, din partea International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, pentru a patra oara consecutiv). Pretul echipamentelor variaza intre cateva sute de lei si cateva mii de lei, in functie de dotari si specificatii tehnice, in timp ce bidoanele de 19 litri costa 23 de lei (un pret de numai 1,21 lei per litru).

0
Previous Article3 sfaturi pentru gospodari de la băieții care fac mutări de mobilăNext ArticleCele mai puternice mesaje de condoleante, conform unei firme de servicii funerare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":