Promo

Cursurile IT online gratuite chiar dau rezultate? Iată ce efect au asupra carierei tale în domeniu

Îți dorești un nou început și o carieră în IT, însă consideri că nu ai resursele necesare? Nu pierde șansa! Înscrie-te la cursuri IT online gratuite și fă primul pas către transformarea dorinței tale în realitate!

Domeniul IT este unul dintre segmentele profesionale în care se câștiga cel mai bine. În plus, te poți bucura de un mediu de lucru relaxat și un program flexibil, care să-ți lase timpul de care ai nevoie pentru celelalte activități din viața ta.

 

Cursuri IT online gratuite – chiar dau rezultate?

DA! Este un răspuns care nu are echivoc, dacă faci alegerea corectă. Există o varietate infinită de programe de studiu gratuite, însă este important să iei decizia potrivită pentru tine și să-ți alegi cu înțelepciune mentorii care să te conducă pe drumul cunoașterii și a învățării scrisului de cod corect și curat.

Mentoratul gândit de Petru Trîmbițaș în urma stagiilor de practică efectuate la Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii, reprezintă mai mult decât un modul de cursuri IT online gratuite. Mentoratul își propune punerea bazelor programării și ”rescrierea” mindset-ului fiecărui cursant. Astfel, mentorii, dincolo de susținerea în ceea ce privește dezvoltarea cunoștințelor și învățarea scrierii de cod, te vor ajuta să îți dezvolți un mindset de învingător și o serie de abilități sociale și de comunicare, care să stea la baza viitoarei tale cariere ca programator.

 

Cursuri IT online gratuite – Ce efecte au asupra carierei tale?

Mentoratul în programare oferit de WellCode pune la dispoziție cursanților un modul gratuit. Prin intermediul efectuării acestuia, în calitate de cursant, vei avea oportunitatea de a face cunoștință cu platforma și de a te acomoda cu modul de organizare și de structurare al informațiilor, fără să fii nevoit să plătești ceva.

Totodată, în cadrul acestor cursuri IT online gratuite, vei avea oportunitatea de a rezolva probleme și de a învăța să scrii cod curat și corect, încă de la prima logare pe platformă.

 

Atuurile mentoratului în programare:

  • modul gratuit – în cadrul modulului gratuit, vei avea oportunitatea de a testa și de a vedea dacă programarea chiar este domeniul în care îți dorești să te specializezi și să îți desfășori activitatea profesională. Astfel, pe parcursul desfășurării cursurilor gratuite, vei putea testa programul, vei putea rezolva probleme și scrie cod;
  • suport permanent – mentorii îți vor fi alături pas cu pas și îți vor oferi sprijin în toate momentele. Aceștia îți vor oferi ghidaj permanent și te vor conduce către găsirea soluției ideale pentru problema de pe platformă. În plus, specialiștii îți vor oferi strategiile de care ai nevoie pentru a te ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, sociale și te vor ajuta să înveți să treci mai ușor peste eșecuri și să te concentrezi asupra dezvoltării vieții profesionale, fără a lăsa ca problemele din viață personală să te influențeze. De asemenea, te vor ajuta să îți pui la punct un stil de viață sănătos și să-ți stabilești o igienă a somnului corectă;
  • timp – un alt atu major al mentoratului este faptul că poți lucra oricând, de oriunde și oricât. Evoluția pe platformă nu-ți este condiționată de evoluția celorlalți cursanți. Înveți independent de ceilalți, însă niciodată singur. Mentorii vor fi mereu acolo pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie pentru a găsi soluția cea mai bună;
  • structura – cursurile gratuite te vor ajuta să te familiarizezi cu modul de structurare a platformei, care este împărțită între teorie, rezolvare de probleme, practică (scriere de cod) și dezvoltare personală;
  • portofoliu proiecte – dacă în urma unor cursuri IT online gratuite vei concluziona că merită să mergi mai departe, la finalul mentoratului nu vei avea numai cunoștinte de programare, ci și un portofoliu de proiecte pe care să-l poți prezenta la interviurile cu viitori potențiali angajatori.

 

Efectul major al participării la cursuri IT online gratuite este punerea bazei carierei de programator. Nu mai sta pe gânduri! Intră pe WellCode.ro, programează o ședință de consultanță cu mentorii și acordă-ți șansa de a descoperi dacă jobul de programator este pentru tine! Oferă-ți oportunitatea de a avea o carieră de succes, de a-ți câștiga independența financiară și timpul de care ai nevoie pentru a te bucura de viață. Indiferent ce înseamnă asta pentru tine: timp cu familia, călătorii etc.

Previous ArticleCele mai mari avantaje ale rafturilor metaliceNext Article9 sfaturi care vor asigura performanța remorcii
x
Da-mi un "Like":