Promo

MobileFIX – display iPhone și alte servicii profesionale pentru repararea telefonului tău

Nu mai este o noutate faptul că telefoanele mobile se defectează tot mai des. Mai greu este atunci când chiar ai mare nevoie de telefonul tău și acesta nu poate fi utilizat. Pentru a te bucura de o reparație în mai puțin de o oră, poți solicita serviciile de la MobileFIX. Specialiștii vor soluționa problema telefonului în termen de 30 de minute, iar în tot acest timp poți aștepta în incinta service-ului.

MobileFIX oferă servicii chiar și pentru unele dintre cele mai complicate gadgeturi, cum ar fi întreaga gamă de la Apple.

Ai servicii complete pentru telefonul tău și sfaturi privind utilizarea acestuia din partea experților din cadrul acestui service GSM. Se poate întâmpla ca problemele localizate la telefon să fie puțin mai dificile, iar reparația să dureze puțin mai mult. Chiar și așa, în cadrul service-ului sunt disponibile toate piesele necesare ca telefonul să fie reparat în scurt timp. În mai puțin de o oră îți poți lua telefonul înapoi și folosi ca și până acum. Service-ul dispune de experți în domeniu care prestează servicii de înaltă calitate pentru gadgetul tău.

MobileFIX este gata să îți vină în ajutor pentru a remedia problemele telefonului tău! Serviciile la care poți apela sunt multiple, însă le poți descoperi cu ușurință pe site. Service-ul activează în mai multe locații, dar dacă nu poți ajunge la niciuna dintre ele, ai ocazia de a trimite telefonul prin curier. Despre acest aspect vei afla câteva detalii mai jos.

Prețuri competitive pentru reparația telefonului tău

În funcție de care este problema, pe site-ul oficial mobilefix.ro ai la dispoziție o listă de prețuri pentru fiecare tip de telefon în parte. Fie că deții un iPhone sau un Samsung, în orice caz poți solicita servicii care să te mulțumească. Înainte de a fi prestat serviciul, se va face o analiză și se va pune un diagnostic al problemelor, astfel încât acestea să fie soluționate eficient. Se poate opta atât pentru înlocuire sticlă, cât și pentru înlocuire display iPhone sau Samsung.

Fiecare reparație este diferită, iar tehnicile utilizate pentru fiecare tip de telefon diferă. Din acest motiv, pe site ai prezentate prețurile pentru serviciile disponibile. În cazul telefoanelor de la Samsung, serviciile disponibile sunt înlocuirea bateriei, înlocuirea difuzorului, a sticlei, înlocuirea sau schimbarea display-ului, înlocuirea mufei, reparații la nivelul plăcii de bază sau soluționarea problemelor la telefoanele căzute în apă.

Aceleași servicii corespund și telefoanelor de tip iPhone, dar bineînțeles prețurile diferă. În orice caz, costurile nu sunt mari și poți beneficia de reparații eficiente la prețuri competitive.

Trimite dispozitivul pentru reparații

Dacă nu poți ajunge în niciunul dintre orașele unde activează acest service GSM, poți trimite telefonul prin curier. Acesta va prelua telefonul de la tine și îl va livra la una dintre locații, iar în două zile acesta va ajunge înapoi la tine.

Dacă te vei întreba de ce să repari în loc să cumperi un alt dispozitiv mobil, ei bine să lămurim și asta. Suntem într-adevăr o societate de consum. Imaginează-ți însă ce costuri implică o nouă achiziție, comparativ cu ce presupune să repari ceva. În plus, dacă te lași pe mâna specialiștilor de la MobileFIX ai parte de reparație profesională, sigură și rapidă. Practic nimeni nu își poate da seama ulterior că telefonul a fost reparat. Primești și garanție!

Sau la fel de bine poate că iei în calcul să nu ai pierderi, deci vei dori să vinzi telefonul în cauză. Repară-l rapid!

Pentru a putea trimite telefonul este necesar să urmezi câteva instrucțiuni pe care le găsești pe site-ul MobileFIX.ro, alături de toată procedura. Problemele telefonului tău pot fi rezolvate mai repede decât crezi!

 

Contact: contact@mobilefix.ro

Previous ArticleBrățările personalizate de cuplu, unul dintre cele mai inspirate moduri de a vă arăta iubirea, la propriu și la figurat!Next ArticleAnyone can learn: cursurile de engleză online se adresează copiilor, adolescenților și adulților!
x
Da-mi un "Like":