Promo

O altfel de servire la restaurantele fast food și nu numai – pe farfurie carton

Sunt multe schimbări notabile în ceea ce privește comportamentul consumatorului, dar și privind abordarea pe care o au furnizorii de mâncare. Plasticul a fost interzis de la comercializare, astfel că în scurt timp toată lumea din HoReCa a fost nevoită să se reorienteze rapid către soluții care țin cont și de mediu, dar și de bugetul disponibil și de legea în vigoare.

 

Un furnizor de nișă este Snick Ambalaje, cu pagina oficială Snick-ambalaje.com. De aici pot fi comandate toate tipurile de ambalaje de unică folosință pentru restaurante diverse, pentru prestatorii de servicii din zona HoReCa: gelaterii, pizzerii, restaurante, cafenele etc. Fie că vorbim de tacâmuri, pungi, sacoșe, caserole sau pahare, toate acestea respectă standardele actuale și sunt realizate din materiale eco friendly.

 

Prima comandă poate fi cea a sacoșei de mostre

 

Evident că testul practic poate fi relevant pentru un comerciant. Așadar înainte de a se întreba dacă face alegerea potrivită, poate solicita de la acest furnizor sacoșa de mostre. Este o comandă gratuită, menită să devină relevantă pentru ce tip de ambalaje are nevoie fiecare. De asemenea, acest test practic va scoate în lumină și cum se comportă fiecare tip de ambalaj în anumite condiții.

 

Să nu uităm că multe dintre ambalajele de unică folosință sunt utilizate pentru livrare, ceea ce înseamnă că preparatul trebuie să ajungă la destinație fără să se verse, să se impregneze în ambalaj sau să împrumute de la acesta un miros diferit.

 

Servirea din farfurii de carton, noua modă

 

Cei care spre exemplu activează în lumea street food au altfel de soluții privind modul optim în care să își servească clienții. În acest caz experiența culinară nu poate fi și despre servirea în farfurii ceramice, cu tacâmuri pe lângă, la masa frumos aranjată. Un mare accent cade astfel pe tipul de ambalaj folosit.

 

Pot fi alegeri minunate ambalajele din carton, de la farfurie carton la cutiile de tip bărcuță. Cel puțin cele disponibile la Snick Ambalaje sunt realizate din carton gros, nu absorb lichidele și se mențin în stare excelentă multă vreme. Sunt potrivite pentru diverse tipuri de meniuri, în  funcție de care vor fi și alese – fie cele întinse, fie cele de tip tăviță.

 

Oferta Snick Ambalaje

 

Fiind unul din marii distribuitori ai nișei, Snick Ambalaje are în vedere ofertele cât mai diversificate, care să corespundă cu nevoi pe măsură. Așadar, livrează rapid, prompt, oriunde în țară. Comenzile dorite pot fi plasate și din pagină oficială, astfel încât să fie exclus timpul de așteptare până când un agent poate prelua o comandă.

 

De asemenea, în funcție de valoarea comenzii solicitantul poate avea parte și de un discount, de minim 5% și  maxim 10%, dacă o comandă din luna precedentă a atins pragul de 750 de lei sau de peste 2500 de lei.

 

Produsele pot fi comandate în set sau în bax, iar disponibilitatea stocului este în timp real afișată în pagină.

 

 

Contact:

 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

comenzi@snick-ambalaje.com

 

 

Previous ArticleTop 10 beneficii ale mersului cu bicicleta pentru corp și minteNext ArticleAchiziționează o protecție laterală de pat – un gest mic cu rezultate mari!
x
Da-mi un "Like":