Promo

Achiziționează o protecție laterală de pat – un gest mic cu rezultate mari!

Ai un bebe pentru care joaca a devenit cea mai importantă activitate? Te-ai convins că improvizațiile din perne și alte articole casnice nu sunt de folos pentru a-l proteja pe micul năzdrăvan, ba mai mult, îl pot pune în pericol?

 

Montează o protectie laterala pat și scapă de stresul că micuțul tău s-ar putea accidenta în timpul reprizelor de joacă sau chiar atunci când doarme! Dacă ai observat că acesta are un somn agitat, cu tendința de a-și schimba poziția frecvent, oprește orice cădere de la nivelul saltelei sau lovirea de cadrul rigid al patului, prin amenajarea spațiului său cu ajutorul unor produse special create pentru siguranța copiilor.

 

Deși patul este mobilierul considerat cel mai „prietenos” din orice locuință, acesta oferă unele „surprize” celor mai mici utilizatori, care nu sunt încă capabili să estimeze corect distanțele și posibilele riscuri. Studiile efectuate în rândul părinților au arătat că foarte mulți copii experimentează căderile de pe pat, în ciuda improvizațiilor la care au apelat adulții. Frica cea mai mare este atunci când aceștia se lovesc în zona capului, pericolul de a rămâne cu sechele fiind deosebit de ridicat. Pentru a nu trece prin astfel de situații, este recomandată luarea unor măsuri practice încă din primele luni de viață, fără a aștepta să aibă loc un eveniment traumatizant pentru a interveni.

 

Aceleași studii indică faptul că majoritatea accidentelor experimentate de cei mici ar fi putut fi evitate dacă era montată o protecție laterală pentru pat. Părinții care s-au confruntat deja cu episoadele dramatice din viața copiilor și-au exprimat regretul că nu au apelat la echipamentele profesionale de pe piață încă de la vârste fragede, eliminând astfel orice risc cauzat de accidentările survenite prin intermediul patului. Cu siguranță nici tu nu îți dorești să îl vezi pe bebe suferind de pe urma loviturilor sau căzăturilor ce ar putea fi evitate prin simpla montare a unor apărători pe lateralele patului. Dacă te întrebi care sunt cele mai eficiente și des achiziționate modele de pe piață, iată câteva dintre ele!

 

Bariere de protecție laterală pentru pat

 

Barierele sunt considerate cele mai impunătoare echipamente la ora actuală. Deși unii au senzația că aspectul este cam restrictiv, eficiența oferită este maximă. În plus, pe lângă avantajele funcționale, aceste produse au un aspect prietenos și sunt confecționate din materiale 100% sigure pentru copii. Au înălțimea ajustabilă și se pot conecta pentru a realiza un țarc de joacă minunat pentru piticoții amatori de distracții.

Marginile de siguranță

 

Marginile de siguranță rabatabile la 180 de grade spre exteriorul patului sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Butoanele cu care sunt dotate blochează plierea nedorită, fixarea sub saltea este rapidă, iar plasa cu imprimeuri vesele este foarte atrăgătoare pentru micuți. Utilizează această protecție laterală pentru pat în cazul copiilor cu vârsta de maxim 5 ani!

 

Bumpere flexibile și portabile

 

Dacă ai un bebe cu vârsta sub 3 ani și greutatea până în 15 kg, atunci montarea unor bumpere este soluția ideală. Aceste echipamente sunt foarte practice, ușor de transportat, iar cei mici le acceptă prezența rapid. Le poți lua cu tine în vacanțe sau oriunde urmează să înnopteze bebe.

 

Apărători tip rulou sau împletite

 

Apărătorile de tip rulou sau împletite sunt excelente pentru bebeluși în primele luni de viață. Modelele oferă protecția micuților, o vizibilitate optimă în pătuț și acoperă spațiul dintre patul matrimonial și cel al bebelușului, atunci când acestea sunt lipite.

 

Montează o protecție laterală pat și asigură-i lui bebe un spațiu de somn sau joacă fără riscuri de accidentare!

Previous ArticleO altfel de servire la restaurantele fast food și nu numai – pe farfurie cartonNext ArticleDemo GRATUIT pentru cel mai performant robot de tranzacționare automată
x
Da-mi un "Like":