Promo

Bentițe, căciuli și turbane pentru micile prințese – toate disponibile la Little Prints

Iată că a venit și acel sezon rece din an în care garderoba fiecăruia – de la mic la mare – trebuie schimbată cu haine mai groase. Lăsăm câteva luni deoparte rochiile vaporoase și lejere, costumele de baie și adoptăm gecile și diverse accesorii. Asta în special când vine vorba despre bebeluși. Aceste mici ființe au nevoie de toată ocrotirea părinților, de tot confortul astfel încât să aibă parte de o creștere cât mai optimă, într-un mediu sigur.

Alături de toate accesoriile care sunt necesare pentru bebeluș atât pentru transport, pentru perioada de diversificare, pentru orele de somn și așa mai departe, aveți nevoie și de accesorii vestimentare. Asta pentru că veți vrea să protejați copilul de vânt și de temperaturile scăzute. Little Prints, acest magazin online cu pagina oficială littleprints.ro vă pune la dispoziție fel și fel de produse care vă vor veni în ajutor. Printre acestea se enumeră și accesoriile fashion precum bentițe, banderole, căciuli și așa mai departe.

 

Accesorii fashion – nelipsite la fiecare ieșire în oraș

Pentru că lumea fashion este de interes pentru orice persoană aproape, mămicile nu își lasă copiii mai prejos. Vedem deseori bebeluși cu fel și fel de accesorii care îi fac și mai drăgălași de cât sunt. Delicioși chiar. Important este că multe dintre aceste accesorii au și rol practic, așa cum veți găsi și produsele de la Little Prints.

Puteți comanda bentite fel fe del, în culori dintre cele mai interesante. Bentițele sunt ideale pentru orice eveniment important la care mergeți. Alegeți bentița în aceeași nuanță precum ținuta micii prințese sau ceva care să se asorteze și cu siguranță va fura ochii oricui. Va fi acel plus estetic ideal, ce va juca un rol important în pozele pe care le veți face. Dacă mica prințesă are și părul mai lung această bentiță poate fi potrivită și pentru a-i aranja părul.

 

Accesorii practice și fashion în același timp

Dacă vreți să combinați utilul cu plăcutul puteți alege acele accesorii în trend, care au modele fel de fel dar care acoperă foarte bine capul, pentru a feri copilul de frig. Menționăm aici turbanele care sunt un deliciu când sunt purtate de bebeluși. Turbanele au devenit preferate în rândul părinților pentru că sunt ușor de pus pe cap și în special cele de la Little Prints sunt realizate dintr-un material moale și elastic.

Când vine vorba despre turbane veți găsi modele în diverse nuanțe de roz, galbene, maro, cu modele sau chiar simple. De asemenea puteți comanda și un turban negru, fiind o culoare foarte elegantă și modernă, pe care părinții o preferă în ultima perioadă.

Căciula poate fi un accesoriu nelipsit în special la sfârșitul toamnei și chiar iarna. La Little Prints puteți alege dintre modele realizate din bumbac, cu pompon în vârf. Este acel magazin online pe care vă puteți baza când vine vorba despre produse pentru bebeluș. Cu siguranță veți descoperi cât de calitative sunt produsele imediat după prima comandă. Accesați site-ul pentru a descoperi întregul stoc.

 

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Previous ArticleCe căști bluetooth poți alege de la Zenkabeat și de ce să ții contNext ArticleCe culoare de portofel atrage banii. Alege-ți accesoriul potrivit după principiile Feng Shui
x
Da-mi un "Like":