Promo

Cea mai bună soluție pentru economie de spațiu în mașină

O problemă cu care mulți dintre cei ce dețin o mașină se confruntă este spațiul liber pe care îl au la dispoziție în aceasta. Cu cât adunăm mai multe lucruri sau lăsăm în aceasta mai multe obiecte de care am considera că am avea nevoie, cu atât spațiul liber devine mai limitat. Iar o greșeală pe care o facem mai toți dintre noi este aceea de a considera că mașină este cea care este prea mica, prea neîncăpătoare și că am avea nevoie de una mai spațioasă. Desigur, și asta este adevărat în multe cazuri însă, daca ne organizăm așa cum trebuie și punem totul acolo unde îi este locul, putem realiza că se va obține o economie de spatiu destul de mare.

Cel mai utilizat pentru depozitare este portbagajul urmat de bancheta din spate și de spatiile dintre scaune, destinate picioarelor pasagerilor, alaturi dee bordul mașinii și torpedou. Fiecare dintre aceste spații poate depozita ceva anume, fie așa cum sunt, fie prin rabatarea scaunelor în diverse situații. Cu toate acestea, este mereu o adevărată bătaie de cap pentru multe persoane, mașină nu arata așa cum ne-am dori și pe de alta parte, în funcție de ce amplasam în ea, putem fi nevoiți și să o curatm deseori. Pentru a scapă de toate aceste griji, putem apela la alte variante alternative care să ne ofere spatiu de depozitare în plus și de asemenea, să ne ajute să păstram interiorul mașinii cât mai curat și intrijit. Una dintre cele mai eeficiente metode de a menține mașină cât mai puțin ocupată în interior este instalarea unei cutii portbagaj. Acestea, un concept deloc nou, se montează pe mașini și funcționează că un bun spatiu de depozitare pentru aproape orice, ceea ce înseamnă că, orice am dori să punem în mașină și nu avem pe moment nevoie, putem pune în schimb în cutia portbagaj. Haine, accesorii, lucruri de care am putea avea nevoie uneori sau abia în viitorul apropiat, alaturi de multe altele.

Cel mai mare producător de astfel de soluții este Thule, care de zeci de ani se ocupă cu producerea și îmbunătățirea acestor sisteme alături de cele pentru biciclete și chiar ambarcațiuni de mici dimensiuni. Astfel, o excursie, un drum lung, singuri sau alături de altcineva, devine mult mai comod. Prin faptul că am putea depozita într-o astfel de cutie numeroase lucruri, ne oferim spațiu în plus în mașină, chiar și să dormim întinși pe bancheta din spate daca este nevoie.

Cel mai dificil este să avem copii mici în mașină, fară îndoială. Asta pentru că aceștia sunt curioși, activi și mereu caută lucruri cu care să se joace sau care să-i ajute să facă timpul să treacă mai repede. Astfel, orice am avea prin mașină, ei ar putea găsi interesant. Astfel, este important că documentele importante alături de diverse obiecte fragile sau de care vrem să aibă grija să fie puse la loc sigur. Ne putem pune într-o cutie portbagaj fară probleme.

Foarte multe produse marca Thule putem găsi la cei de la Elite Tires Distribution, care sunt de altfel și partener autorizat al acestui producător. Cu ajutorul acestor produse, ne putem organiza complet mașină pentru orice situație. Vară sau iarnă, putem monta sistemele necesare astfel încât să luăm cu noi tot ceea ce contează.

Bicicletele pot reprezenta o adevărată problemă. Iar a închiria sau cumpără o remorca pentru acestea nu este cea mai buna soluție, datorită faptului că, chiar și așa, am avea mai apoi, de multe ori, probleme cu parcarea și am avea mereu nevoie de un spatiu liber mai mare pentru mașină. În schimb, cu un suport de bicicleta ce se montează în spatele mașinii, este mult mai ușor și mai practic. Desigur, și cele ce ne permit să montăm bicicletele pe plafon sunt utile însă, imposibil să amplasat daca deja avem o cutie portbagaj și de asemenea, că și cu remorcă, am avea nevoie de un spațiu în plus doar că de această dată în ceea ce privește înălțimea. Sunt și mai greu de urcat și coborât mai ales dacă avem o mașină mai înaltă, de teren.

Cei de la Thule ne pun la dispoziție prin Elite Tire Distribution mai multe sisteme pentru biciclete, precum cele pentru plafon, cele pentru portbagaj, cu prindere dee cârligul de remorcare dar și cele cu prindere de portbagaj sau haion. Le putem alege pe cele mai eficiente pentru noi. Este bine să ne gândim însă la toate utilizările pentru mașină noastră, activitățile pe care ne place să le realizam și multe altele. Dacă preferăm să mergem în excursii cu familia sau în număr mai mare cu prietenii fară îndoială că în mașină vor fi cel puțin 2 persoane, până la 5 și astfel vă fi nevoie și de spatiu mai mult pentru bagaje și alte elemente, asemeni unei biciclete sau chiar schiuri.

Montarea unei cutii Thule se face foarte ușor. De fapt, pentru toate sistemele lor e la fel de simplu iar acestea pot fi utilizate imediat. Cutia este foarte rezistentă, bine construită și la interior dar și la exterior, astfel încât să permită depozitarea a multe obiecte în aceasta. Oferă aceeași eficiență și pe timp de vara dar și pe timp de iarna, având și un grad de protecție a lucrurilor din interior la frig sau căldură excesive. Ne ajuta foarte mult să economisim spatiu, chiar dacă la prima vedere pare a fi mai mică decât spațiul dintr-un portbagaj.

Previous ArticleCe culoare de portofel atrage banii. Alege-ți accesoriul potrivit după principiile Feng ShuiNext ArticleÎți plac banii? La Heylux îți poți face o viață de vis din videochat!
x
Da-mi un "Like":