Promo

Conversația cu un model dintr-un studio de videochat din București te va convinge să i te alături!

Despre fetele care practică videochat și despre domeniul industriei de divertisment online pentru adulți circulă multe zvonuri, majoritatea neadevărate. Este normal să se întâmple așa, din moment ce modelele din România se bucură, în ultimii ani, de un succes atât de mare încât a scris despre ele inclusiv presa din țări precum Anglia sau Statele Unite ale Americii.

Pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat într-un studio videochat Bucuresti, cel mai bine este să stai de vorbă cu o fată care lucrează aici și cunoaște lucrurile din interior. Ea va putea să răspundă tuturor întrebărilor tale legate de aspecte legale, de confidențialitate, de program sau de banii câștigați. Iată ce dezvăluie modelele online din capitala României!

Este legal să lucrezi într-un studio de videochat din București?

În ciuda unor zvonuri răuvoitoare, trebuie să știi că activitatea ca model online este reglementată de legi, la fel ca orice alt domeniu economic din România. Cea mai bună dovadă este reprezentată de contractul de artist-interpret, pe care poate să ți-l arate orice fată implicată în domeniu.

Acest document este semnat încă din prima zi de activitate și în el sunt menționate drepturile și obligațiile fiecărei părți. Fetele primesc pe loc propria copie, pe care o pot studia pe îndelete.

Apoi, de fiecare dată când este efectuată o plată – adică la fiecare două săptămâni – modelele semnează și primesc un act adițional în care figurează suma totală realizată în perioada respectivă, comisionul încasat, taxele și impozitele plătite către statul român și suma finală care va fi virată în contul modelului.

Confidențialitatea este respectată?

Multe fete se tem de faptul că lumea va afla cu ce se ocupă înainte ca ele să fie pregătite să vorbească despre acest lucru. Preocuparea lor este deplin înțeleasă de către echipa unui studio de videochat din București, care face tot ce este posibil pentru a le respecta confidențialitatea.

În acest scop, fiecare model își desfășoară activitatea folosind un pseudonim, pe care nu îl cunoaște nimeni din afara echipei și care nu va fi niciodată dezvăluit vreunei persoane din exterior. Pentru un plus de protecție și pentru a reduce riscul unei descoperiri întâmplătoare, există chiar și varianta de a bloca toți utilizatorii dintr-o anumită zonă geografică.

Câți bani se câștigă într-un studio de videochat din București?

Fetele care lucrează în domeniu își vor spune că au avut parte, încă din primele trei luni de lucru, de o sumă garantată în valoare de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanțele realizate în acea perioadă pe site-urile dedicate adulților. Pentru a beneficia de această sumă, a fost nevoie să respecte programul pe care singure și l-au ales, să fie online cel puțin 90 de ore într-o perioadă și să fie prezente la cursurile de limba engleză.

Apoi, în timp, veniturile cresc datorită sistem de bonificații bine pus la punct. Se pornește de la un comision de bază în valoare de 50% din câștigurile generate pe site-uri, la care se adaugă bonusuri pentru un anumit număr de ore lucrate, pentru depășirea unui prag de venituri, pentru comportament online perfect sau pentru fidelitate față de echipă. Astfel se ajunge, într-un studio videochat București, la câștiguri care uneori depășesc suma de 10 000 de euro pe lună.

Nu da atenție zvonurilor, ci întreabă direct modelele de videochat! Garantat, te vor convinge că merită să lucrezi în acest domeniu fascinant!

Previous ArticleZiua Recoltei – Simfonie de culori, gusturi și arome la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din BucureștiNext ArticleCauți terenuri de vânzare în Oradea? Te ajută Gaminvest!
x
Da-mi un "Like":