Promo

La EXPERTOPTIC alegerea ramelor de ochelari este ușoară. Iată de ce!

Fie că vorbim despre ochelari de soare sau de vedere, alegerea lor este o etapă importantă. Este necesar să țineți cont de indicațiile medicului specialist atunci când vine vorba despre dioptrii, însă atunci când vorbim despre design, puteți apela doar la magazine specializate în acest sens. Asta pentru că este un accesoriu ce vă va însoți zi de zi.

De ce este indicat să optați pentru magazinele fizice de optică medicală și nu cele online? Sunt foarte multe modele de rame de ochelari pe site-urile de nișă, dar o pereche de ochelari trebuie probată în prealabil. Trebuie să o alegeți în funcție de fizionomia feței, astfel încât să vi se potrivească. Cu siguranță nu veți dori să faceți rabat de la calitate și veți dori să optați pentru branduri renumite în acest sens.

Un aliat de încredere poate fi EXPERTOPTIC. Acest lanț de magazine de optică medicală are 6 locații în 5 orașe din țară. Deține o gamă vastă de ochelari de soare, de vedere, lentile de contact și nu numai.

 

Cât de importantă este alegerea unor rame de ochelari bazându-vă pe consiliere de specialitate

Atunci când vine vorba despre ochelari, fiecare detaliu contează: de la pernițe, șuruburi până la lentile și rame ochelari. În funcție de aceste accesorii, veți ști dacă perechea de ochelari aleasă va fi una de calitate sau nu.

Veți prefera magazinele EXPERTOPTIC deoarece aici veți găsi echipe profesioniste, cu experiență în domeniu, ce sunt la curent cu toate noutățile și sunt gata să vi le prezinte. În plus, vă vor ajuta să alegeți perechea de ochelari potrivită stilului pe care îl abordați, cât și ținând cont de bugetul disponibil.

Putem spune de asemenea că magazinele sunt unele complexe, având în vedere că oferă și servicii de reparații ale ochelarilor. Orice accesoriu rupt sau lipsă va fi înlocuit într-un timp cât mai scurt, unele reparații putând fi realizate și pe loc.

 

La EXPERTOPTIC beneficiați de consultație gratuită

A avea grijă de sănătatea ochilor înseamnă a fi responsabil. Statisticile arată faptul că tot mai multe persoane suferă de probleme de vedere și au nevoie de ochelari. Asta pentru că de cele mai multe ori simptomele sunt neglijate.

Având în vedere că trăim într-o lume a digitalizării, când majoritatea timpului ni-l petrecem în fața ecranelor, fie acasă sau la muncă, ochii au nevoie de protecție. Odată ce nu sunt protejați, probabilitatea de a apărea anumite probleme este destul de mare.

În cazul în care vă confruntați cu anumite simptome și nu sunt cauzate de oboseală (vedere încețoșată, ochii lăcrimează, ustură) vă puteți programa la o consultație. Este mult mai important să preveniți decât să tratați. EXPERTOPTIC vă oferă consultație gratuită. Vă puteți programa online din pagină sau la numărul de telefon. Trebuie doar să alegeți locația – Suceava, Botoșani (două locații), Rădăuți, Fălticeni, Roman și să completați formularul afișat în pagină. Simplu, rapid și eficient.

În contextul în care sunteți deja purtători de ochelari de vedere și vă doriți să îi schimbați, tot la EXPERTOPTIC puteți apela. Gama de produse de la branduri renumite include ochelari semnați Guess, Furla, Police, Vogue, Polar Glare sau Nordik. De asemenea, dacă vă doriți lentile de contact în detrimentul ochelarilor veți găsi aici un stoc variat de unde veți putea alege.

Așadar, EXPERTOPTIC vă vine în ajutor ori de câte ori aveți nevoie. Specialiștii de aici vă vor ajuta să vă alegeți ochelarii de vedere/soare potriviți. Sănătatea ochilor este importantă și nu trebuie subestimată. Un consult vă poate ajuta să preveniți o problemă pe care o puteți purta toată viața cu dumneavoastră.

 

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Previous ArticleCauți terenuri de vânzare în Oradea? Te ajută Gaminvest!Next ArticleGama de pardoseli epoxidice, noul trend în finisaje cu totul și cu totul spectaculoase
x
Da-mi un "Like":