Promo

Gama de pardoseli epoxidice, noul trend în finisaje cu totul și cu totul spectaculoase

Așa-numitele pardoseli epoxidice sunt suprafețe concepute din rășinile cu același nume, aflate în stare lichidă. Se implementează prin pensulare și, pe lângă faptul că arată spectaculos, au o rezistență mult mai mare decât gresia, marmura sau alte materiale clasice utilizate in finisaje.

Mai mult, izolează termic și au proprietăți hidroizolante, dar sunt și extrem de ușor de curățat. Vei întâlni aceste pardoseli epoxidice în orice tip de spațiu, atât comercial, cât și industrial sau chiar rezidențial. Au o durată mare de întrebuințare și fac față cu brio la șocurile mecanice sau chimice, rezistând – cu brio – la traficul intens. Datorită impermeabilității, se recomandă și în amenajarea bucătăriilor și a băilor, înlocuind rapid toate soluțiile tradiționale de finisaj.

 

Suprafețe plane, fără rosturi și îmbinări, de o netezime perfectă

Pardoselile epoxidice sunt, așa cum le spune și numele, concepute din rășinile epoxidice, a căror stare de agregare este lichidă. Pentru că se aplică prin pensulare, între pardoselile din această categorie și suprafețele perfect netede se poate pune semnul egal. Nu există urme de îmbinări sau rosturi, și nici spații unde s-ar putea acumula reziduri și murdărie. Ca atare, aceste pardoseli sunt extrem de utilizate în spațiile din industria pharma, dar și domeniul medical și alimentar. Aspectul lor estetic se menține cu totul și cu totul deosebit, indiferent de variațiile de temperatură sau de condițiile intense de uzură și trafic. Fac față cu brio și la acțiunea razelor UV, rezultatele fiind și spectaculoase, și de durată. Posibilitățile în materie de design sunt multiple, așadar aceste pardoseli sunt alese de cei ce își doresc spații cu personalitate.

 

Aplicare rapidă, rezultate de foarte lungă durată

Pardoselile epoxidice se aplică rapid și mult mai simplu decât alte tipuri de finisaje. Rășinile se toarnă în formă lichidă și formează plăci netede, care se usucă într-un timp record. Așa cum rezultatele nu întârzie să apară, nici nu vor dispărea pentru foarte multă vreme. Pardoselile epoxidice reprezintă o investiție de lungă durata, care își pune amprenta asupra întregului spațiu. Spre deosebire de alte tipuri de finisaje, asigură calitate și confort încă de la prima aplicare. Suprafață care se formează este lipsită de denivelări, rosturi și îmbinări, iar aspectul acesteia este cu totul și cu totul deosebit. Mai mult decât atât, asigură un grad ridicat de elasticitate, fiind concepută pentru a face față cu brio șocurilor mecanice sau termice. Dacă încă stăteai pe gânduri, ar fi bine să descoperi toate avantajele acestei soluții tehnice avantajoase. Merită!

 

Pardoseliindustriale.ro, firma din România expertă în pardoseli decorative

Poți obține și la noi în țară pardoseli cu totul si cu totul deosebite, colaborând cu cei mai buni specialiști de pe piață. Este vorba despre Pardoseliindustriale.ro, o companie care activează de peste un deceniu în România, și care a obținut rezultate spectaculoase de-a lungul timpului.

Pardoseliindustriale.ro are o vastă experiență în implementarea de pardoseli decorative și ține pasul cu toate inovațiile din domeniu. Se asigură că îți va oferi cel mai bun rezultat, pornind de la nevoile spațiului de care dispui, de care va ține cont în totalitate. Compania este formată din specialiști bine instruiți, care au parte de o pregătire permanentă. Mai mult decât atât, ei comunică – transparent și clar – cu beneficiarii proiectului, lucru pe care l-au demonstrat în toți anii de experiență. Pardoseliindustriale.ro este o companie foarte populară.

Previous ArticleLa EXPERTOPTIC alegerea ramelor de ochelari este ușoară. Iată de ce!Next ArticleDe ce să alegi studioul de videochat Unicorn Agency dacă vrei să te angajezi în această industrie
x
Da-mi un "Like":