Promo

Rucsacul, mult mai în tendințe decât crezi

Până nu cu mult timp în urmă, rucsacul era privit mai mult ca o geantă sport sau una destinată excursiilor și drumețiilor. Din fericire, lucrurile s-au schimbat foarte mult și chiar marii creatori de modă sunt de acord cu faptul că se potrivește perfect pentru o mulțime de ținute. Prin urmare, dacă prin gardeoba ta nu se găsește încă un astfel de accesoriu, ar trebui să iei în calcul achiziția unuia. Nu ești încă prea convinsă? Nicio problemă, citește rândurile următoare și vei afla multe informații interesante.

 

O ofertă generoasă

Nu mai ai niciun fel de scuză să renunți să îți cumperi un rucsac, pentru că există o ofertă mai mult decât generoasă. Nu contează dacă este vorba despre o locație fizică sau un magazin online de genti, sigur vei găsi ceva pe placul tău. Evident, cu condiția să apelezi la profesioniști. Doar așa vei avea parte de un bun preț – calitate, și asta îți dorești, nu?

 

Cum să găsești rucsacul perfect pentru tine

La prima vedere, să găsești acel rucsac de care ai nevoie nu pare ceva prea dificil. Totuși, până la urmă, suntem între noi fetele, așa că știm prea bine că realitatea nu este deloc așa. Da, avem la dispoziție o gama larga de rucsacuri pentru femei dar tocmai asta ne face decizia și mai dificilă. Prin urmare, înainte de a începe căutarea genții perfecte, gândește-te la cerințele pe care vrei să le îndeplinească aceasta și utilitatea ei. O sugestie bună ar fi să vezi și care sunt tendințele modei în materie de rucsacuri, dar dacă nu ai timp să începi să cauți acum toate aceste informații, citește-le pe cele pe care ți le prezentăm noi. Îți va fi mult mai ușor și așa vei putea alege exact ceea ce trebuie.

 

Culoarea

Aici, până la urmă, totul ține de preferințele tale și de modul în care știi să te ”joci” cu culorile și obținerea unei armonii cromatice bune. Avem genti dama bej – preferatele celor mai multe reprezentante ale sexului frumos, negre, albe, roșii, verzi, galbene, albastre, cu imprimeuri și multe altele, perfecte pentru a le asorta la diferite ținute și cu ajutorul cărora obții acel look perfect pe care ți-l dorești.

 

Modele de rucsacuri

Dar nu numai culoarea este singurul criteriu de departajare între aceste modele de genți. Modelul lor este unul diferit, și care se potrivește pentru anumite ținute și evenimente. Ți le prezentăm și noi, pe scurt, pe cele mai importante dintre ele.

 

Urban style

Este modelul de rucsac cel mai des întâlnit și, fără îndoială, preferatul multor Eve care aleg să poarte un rucsac în locul unei genți obișnuite de damă. Are avantajul că se potrivește de minune cu foarte multe ținute, așa că este foarte versatil și îți oferă mereu încredere în tine. Pentru că este un tip de geantă pe care mai rar o lași acasă, ai nevoie să optezi pentru una de foarte bună calitate, confecționată dintr-un material bun, cum ar fi pielea. Fii atentă și la cusături, care trebuie să fie unele bune, căptușeala să fie și ea una rezistentă, fermoare de calitate, ori măcar multe buzunare pentru a strecura în ele tot ce ai nevoie zilnic. Nu uita să observi și structura rucsacului, care ar trebui să fie una solidă, pentru a nu îți provoca dureri de spate. Gândește-te că îl vei purta destul de mult, așa că nu am exagerat deloc cu toate aceste recomandări.

Technology style

Este modelul de ruscsac potrivit pentru a fi purtat la școală sau când participi la cursurile de la facultate. Are această denumire deoarece îți permite să porți cu tine toate acele gadget-uri de care ai nevoie, cum ar fi căștile de care ești aproape dependentă. Multe dintre aceste rucsacuri au baterii externe incorporate, așa că sunt pur și simplu perfecte. Dar ce părere ai dacă îți mai adăugăm că există și modele antifurt? Este perfect, recunoaște! Și, ceea ce ne place foarte mult la ele: că sunt astfel concepute încât să nu arăți ca un mic marțian atunci când le porți, ci au un aer tineresc și fresh!

 

Fashion style

Trebuie să recunoaștem: noi am ales rucsacul în detrimentul unei genți de damă. Nu am regretat nicio clipă decizia, pentru că în acest fel am avut mâinile libere pentru altceva, și în același timp am putut să oferim un look aparte ținutei noastre. Există foarte multe rucsacuri fashion style, într-o mulțime de modele cool, din materiale diverse, în nuanțe care de care mai atractive, menite să mulțumească pe deplin chiar și pe acele demne urmașe ale Evei care au mereu ceva de comentat. În plus, acele variante clasice din piele sunt pur și simplu nemuritoare și se potrivesc perfect la foarte multe ținute.

 

Tip geantă

Acest model seamănă mult cu gențile obișnuite, dar are avantajul principal al rucsacului, și anume că se poate purta în spate. În acest fel, se potrivește cam la orice fel de ținută, începând de la cele sport și continuând cu cele casual și chiar elegante.

 

Cum poți purta, cu stil, un rucsac

Există o mulțime de combinații vestimentare în care poți purta rucsacul, iar dacă momentan nu prea ai inspirație, îți oferim câteva sugestii de ținute pe care le-ai putea încerca.

Rochie și rucsac

Nu este o ținută des întâlnită, dar dacă știi cum să le combini pe cele două, rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Pentru a nu greși, fie rochia, ori chiar rucsacul ar trebui să fie dintr-o singură culoare, mai ales dacă avem de a face cu multe imprimeuri la unul dintre cele două.

 

Cizme și rucsac

O combinație perfectă, iar dacă la aceasta mai adaugi și niște jeans mulați, cizme înalte, nu ai cum să dai greș atunci când accesorizezi aici un rucsac fashion style despre care ți-am amintit mai sus.

 

Bocanci și rucsac

De data aceasta optează pentru un model oversized de rucsac, iar dacă ai un outfit monocrom, nu este deloc greșit să alegi o culoare îndrăzneață pentru geantă!

Cum ți se par sugestiile noastre? Te-au făcut să nu mai privești rucsacul doar ca pe un accesoriu sport și atât? Sau te-au convins și mai mult că ai făcut alegerea potrivită atunci când ai decis să renunți la geantă și să te axezi pe rucsac?

Previous ArticleCe semnificație are bujorul. Este oficial floarea națională a RomânieiNext ArticleDecoruri de Halloween. Cum poți face casa să pară bântuită
x
Da-mi un "Like":