Magazin

Un curs de dezvoltare personală în București poate fi șansa ta de a reuși, inclusiv profesional, în cel mai mare oraș al țării!

Împlinirea profesională este extrem de importantă din numeroase puncte de vedere și, din păcate, învățământul românesc nu depune suficiente eforturi pentru a-i pregăti pe tineri pentru o carieră de care să fie mulțumiți. Însă există și vești bune!

 

De exemplu, copiii și adolescenții care vor să dobândească atuurile și cunoștințele necesare pentru a se bucura de succesul mult dorit se pot înscrie la un curs dezvoltare personala Bucuresti, susținut de specialiști în domeniu. De asemenea, cei care nu locuiesc în Capitală pot urma programul în mediul online, iar rezultatele vor fi la fel de promițătoare!

 

Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, trebuie să știi că este vorba despre un program pus la dispoziție de Success Academy, o „altfel de școală”, fiind singura instituție de învățământ din România creată în concordanță cu cerințele mediului business.

 

Trainerii de aici au o experiență de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării personale și al educației. În plus, aceștia oferă constant feedback individual atât studenților, cât și părinților acestora.

 

De exemplu, înainte de începerea propriu-zisă a programului, elevii și părinții sunt invitați să participe la o sesiune demonstrativă de curs de dezvoltare personală în București sau în online. Procedând la fel, îți poți face o idee clară și realistă despre cum se vor desfășura sesiunile de curs, vei interacționa cu trainerii, care îți vor oferi, complet gratuit, recomandări pentru fiul sau fiica ta.

curs dezvoltare personala Bucuresti

Dacă decizi să mergi mai departe în acest proces, urmează înscrierea și participarea la cursuri. Acestea din urmă sunt susținute, pe de o parte, în limba română și, pe de alta, în engleză. Copilul tău va fi repartizat în grupa care i se potrivește în funcția de vârsta pe care o are (Juniori, pentru cei între 11 și 14 ani, sau Teens, cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani). Alt criteriu este nivelul de engleză – în urma unui test, elevii sunt împărțiți în grupe de Începător, Intermediar sau Avansat.

 

Scopul fiecărui curs de dezvoltare personală în București sau în online este de a-l aduce pe copilul tău cu un pas mai aproape de succes, fie că este vorba despre viața sa personală sau profesională. De exemplu, în timpul sesiunilor, elevii își descoperă și antrenează skill-uri esențiale, precum leadership, comunicare, inteligență interpersonală și multe altele. Cu ajutorul acestora, poți fi sigur că va reuși să promoveze cu brio orice interviu de angajare.

 

În timpul sesiunilor de curs de dezvoltare personală în București, se folosește o metodă de promovare inovativă, cunoscută sub denumirea de învățare experiențială. Tinerii descoperă informații noi și utile prin intermediul unor jocuri, exerciții și simulări. O astfel de strategie garantează faptul că toate lecțiile pe care le deprind aici sunt stocate în memoria de lungă durată, de unde pot fi accesate oricând este nevoie de ele.

 

Orice părinte își dorește tot ce este mai bine pentru puiul său. De aceea, dacă simți la fel, nu ezita și participă alături de fiul sau fiica ta la o ședință demonstrativă de curs dezvoltare personală București sau în online. Astfel, vei afla care este cea mai bună metodă de a investi în viitorul copilului tău!

Previous ArticleVrei să devii avocat? Știai că ai nevoie inclusiv de un certificat A5? Iată de ce!Next ArticleIată cum să… acumulezi viteză pe șosea, optând pentru cei mai performanți acumulatori auto de pe piață!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":