Magazin

Iată cum să… acumulezi viteză pe șosea, optând pentru cei mai performanți acumulatori auto de pe piață!

Un mijloc de transport atât de complex precum o mașină are nevoie de un element esențial, pentru a putea funcționa mereu la capacitate maximă. Acest element este reprezentat de energie. Motorul este piesa care pune în mișcare întreg angrenajul reprezentat de un autoturism, iar motorul se bazează pe energia pe care i-o oferă combustibilul. Fie că este vorba despre motorină, benzină sau energie electrică, motorul are nevoie de o sursă de energie.

 

În același timp, motoarele care nu sunt electrice depind atât de motorină sau benzină, cât și de… electricitate! Pentru ca aprinderea lor să fie posibilă, iar carburantul să poată fi fructificat în vederea generării de energie mecanică, este necesară utilizarea unei surse de energie electrică. În acest sens, toate mașinile au nevoie de acumulatori auto. Iată de ce sunt importante bateriile, cum alegi variantele potrivite și de unde poți să le cumperi pe cele mai performante.

 

Acumulatori auto: de ce sunt atât de importanți și cum îi alegi?

 

Rolul bateriei unei mașini este unul extrem de important. El este sursa de alimentare cu energie electrică a tuturor componentelor care necesită acest tip de energie, pentru a putea funcționa. În cazul unei mașini, funcția esențială a acesteia depinde de alimentarea cu electricitate. Este vorba despre capacitatea mașinii de a se deplasa. Pentru a putea porni, motorul are nevoie de aprinderea combustibilului, iar în acest sens bateria joacă un rol cheie.

 

Cei mai buni acumulatori auto sunt cei care nu oferă surprize neplăcute, precum descărcarea prematură. În vederea atingerii unor performanțe cât mai bune, din acest punct de vedere, este foarte important și ca posesorul mașinii să trateze în mod corect bateria. Până în acel punct, însă, alegerea modelului este importantă.

acumulatori auto

Trebuie să ții cont de indicațiile producătorului mașinii, în ceea ce privește capacitatea bateriei (variază de la 10 la 110 Ah), tehnologia utilizată (poate fi AGM, Li-ion sau EFB), tensiunea oferită (6 V sau 12 V) sau  (normală sau inversă).

 

Dacă ai nevoie de o nouă baterie pentru autoturismul tău, cea mai bună soluție este să te orientezi către Neobat.ro. Aici găsești nu doar o gamă variată de acumulatori auto, de la producători de top precum Varta, Bosch, Caranda sau Rombat, ci și servicii complementare care se pot dovedi a fi extrem de utile. Este vorba despre:

 

  • consultanță gratuită, pentru a alege mereu variantele potrivite de baterie
  • livrare rapidă
  • montaj la domiciliu, în București, Ilfov și Cluj.

 

Este foarte important să alegi acumulatori auto care să ofere suficient de multă energie pentru ca mașina ta să poată porni rapid și eficient de fiecare dată. De asemenea, bateriile pe care le utilizezi trebuie să poată să furnizeze necesarul de energie pentru toți consumatorii din angrenajul reprezentat de un autoturism. Este vorba despre sistemul de navigație, farurile mașinii, aparatura radio, ventilația, aerul condiționat etc.

 

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie ca bateriile să fie compatibile cu modelul de autoturism pe care îl deții, din punctul de vedere al capacității, tipului de polaritate și tensiunii. Colaborează cu specialiști și asigură-te că îți oferi cele mai bune condiții pentru a conduce în siguranță și confort!

Previous ArticleUn curs de dezvoltare personală în București poate fi șansa ta de a reuși, inclusiv profesional, în cel mai mare oraș al țării!Next ArticleTocătoarele de crengi își dovedesc utilitatea și eficiența încă din primele minute de funcționare!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":