Promo

Ați pregătit pilote ieftine și călduroase pentru iarnă?

În prag de sezon rece, oricine este interesat de soluții adaptate pentru a-și spori confortul termic. Oricât de cald ar fi în spațiile în care ne petrecem timpul, oricât de călduros și confortabil este patul, nopțile geroase de iarnă impun folosirea unei pilote adaptate ca grosime. Pentru asta, merită să descoperiți Coneltex, producător de textile.

În gama acestuia se găsesc desigur și pilote ieftine si calduroase pentru iarna. Pentru cei care încă nu s-au pregătit temeinic pentru sezonul rece, oferte încă există. Coneltex este propriul producător, așadar își comercializează produsele, astfel că veți fi avantajați de asemenea de prețurile foarte bune aici.

 

Pilota ideală? Nu foarte groasă, realizată din materiale care răsfață pielea

Cu cât este mai groasă o pilotă, cu atât mai bine? Depinde de componența sa. De preferat să fie vorba de materiale de calitate, hipoalergenice, de strat final plăcut la atingere. Asta pentru că una din situațiile neplăcute se referă la transpirația nocturnă. Iată cu ce oferte ne întâmpină Coneltex:

  • Pilote 4 anotimpuri – sunt cele practice, transformabile. Prin simpla desprindere a unui strat de pilotă aceasta se transformă în produs ideal pentru perioadele de tranziție, în timp ce atașarea celor două părți ale pilotei vor face din acest articol unul ideal pentru iarnă.
  • Pilotele cocolino – sunt cele moi și pufoase, pe care doar iarna le putem folosi, dat fiind că încălzesc rapid tot corpul.
  • Pilotele din bumbac, unele dintre cele mai populare tipuri.

 

Oferta curentă, 1+1 gratis!

Atunci când descoperiți o ofertă pare greu de refuzat și mai mult decât atât, știți că ar trebui să profitați la maxim de aceasta. De aceea, Coneltex vine cu variante de 1+1 gratis la gama de pilote. Acestea sunt pentru patul matrimonial și sunt disponibile într-o gamă variată de culori.

Dacă vă interesează implicit partea estetică, veți fi atenți în alegerea acesteia pentru a fi vorba și de ceva ce se potrivește foarte bine în decorul dormitorului. Extrem de important este că și aceste pilote și nu numai, în general cele de la Coneltex, sunt matlasate. Asta înseamnă că au acele cusături decorative pe de-o parte, însă utile pe de altă parte. Vor menține materialul foarte bine, astfel încât să nu se deformeze suprafața netedă.

Pilotele sunt de uz casnic și sunt ușor de întreținut. Producătorul menționează că pilotele sunt lavabile și pot fi curățate în clasica mașină de spălat haine casnică. Respectați însă detaliile de întreținere, temperatura maximă la care pot fi spălate.

 

Comandați online!

De când cu online-ul care facilitează modul în care puteți face cumpărături, veți descoperi cât de simplu și rapid puteți alege chiar și o pilotă. Coneltex își prezintă ofertele în pagina oficială, coneltex.ro. Vezi mai multe pe site-ul oficial.

Perioada actuală este una cu și despre cadouri și alegeri pe care le facem pentru a-i surprinde pe cei dragi. La fel de bine îi puteți surprinde și cu articole textile pentru casă, de la Coneltex!

 

Contact:

office@coneltex.ro

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

0735 194 314

Previous ArticlePrin colaborarea cu o casă de producție video, îți vei… vedea visul în fața ochilor, la propriu și la figurat!Next ArticleTot ce trebuie să știi despre alegerea unui dulap pentru arme
x
Da-mi un "Like":