Magazin

Avantajele unui job în domeniul videochat-ului

Cu siguranță ai văzut reclame în oraș sau în mediul online sau poate ai citit articole sau discutat cu prietenele despre acest subiect – jobul ca model de videochat. Și parcă te-ar tenta, însă părerile sunt împărțite cu privire la o carieră în acest domeniu și nu știi sigur dacă este alegerea potrivită? Studio20 îți garantează că va fi, fără doar și poate, alegerea care îți va influența întreaga carieră, în special dacă te lași pe mâinile unui studio cu experiență vastă în domeniu! Află în continuare care sunt principalele avantaje ale unui job în domeniul videochat-ului!

 

  1. Este un job perfect legal, într-un domeniu reglementat în România din 2003

În teorie, acesta nu este neapărat un avantaj, ci un aspect de bază al fiecărui job, indiferent de domeniu. Totuși, părerile sunt multe și diverse, lumea vorbind adesea în necunoștință de cauză. Însă indiferent ce ai auzi, totul este 100% legal la Studio20: vei lucra pe baza unui contract de muncă înregistrat la ITM, pe baza căruia toate taxele și impozitele vor fi corect transferate către stat. În plus, in fiecare lună vei semna și primi un act adițional detaliind câștigurile tale lunare: totalul în valută, cursul valutar, suma în lei, procentul care îți revine, taxele și impozitele reținute și suma netă.

  1. Experiența în domeniu nu este un criteriu final pentru angajare

Studio20 vede potențialul în orice femeie ambițioasă care își dorește să se bucure de succes – indiferent de nivelul de experiență! Desigur, experiența în domeniu poate reprezenta un avantaj, însă lipsa acesteia în niciun caz nu va reprezenta un dezavantaj. Cel mai important este să fii deschisă la nou, dornică să înveți diverse trucuri din domeniu și, nu în ultimul rând, să ai încredere în tine și în atuurile care te vor face atractivă!

 

  1. Câștig lunar garantat de 1000$ încă din prima lună de activitate

Vom repeta informația, însă acesta este adevărul: Studio20 asigură un venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare – desigur, indiferent de nivelul de experiență. La acesta se adaugă un comision de bază de 50% și, ulterior, diverse bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung.

  1. Flexibilitate privind când și de unde lucrezi

Studio20 îți oferă posibilitatea de a-ți stabili turele oricând dorești: în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, poți alege dacă vrei să lucrezi de la unul din sediile Studio20 sau din confortul propriei tale locuințe. Totul depinde de preferințele tale, pentru a te putea concentra pe ce este mai important în viața ta: studiile, hobby-urile sau rezolvarea diverselor probleme personale.

  1. Tu alegi cât vrei să dezvălui în fața camerei

Ca model de videochat în cadrul Studio20, vei beneficia de anumite libertăți în ceea ce privește identitatea ta în mediul online. În primul rând, ai posibilitatea de a lucra în mod confidențial, utilizând un pseudonim. Nimeni nu va cunoaște datele tale personale, inclusiv numele, în afara echipei interne. De asemenea, dacă ești o fire mai timidă, poți opta pentru o abordare Glamour – mai exact, poți face videochat fără nuditate.

  1. Vei beneficia în prima lună de training și consiliere de imagine

Ca în cazul oricărui job nou, și la Studio20 vei avea parte de o perioadă de training în prima lună de lucru, pentru a învăța diverse trucuri utile din domeniu și a te familiariza cu site-urile pe care vei lucra, dar și cu tehnologia implicată în această activitate. De asemenea, tot în această perioadă vei avea parte și de prima ședință foto. Cu această ocazie, consilierii de imagine din cadrul Studio20 îți vor oferi sfaturi pentru ca tu să îți creezi imaginea perfectă – de la detalii prin care să îți îmbunătățești look-ul la aspecte legate de limbaj, mimică și gesturi.

 

  1. Ajutor financiar suplimentar pentru visuri mărețe

Chiar dacă Studio20 îți permite realizarea unor venituri fabuloase, este posibil ca sumele obținute să nu pară suficiente pentru realizarea unor visuri mai extravagante și mai costisitoare, precum un apartament, o mașină scumpă, călătorii în zone exotice sau operații estetice. În acest caz, Studio20 îți vine în ajutor printr-un credit oferit direct de companie, fără dobândă și fără comisioane! Orice model va putea accesa acest credit după 3 luni de activitate, iar ratele vor fi reținute direct din venitul lunar.

 

Acum, pe baza acestor informații, îți poți forma cu adevărat opinia despre ce înseamnă o carieră în domeniul videochat-ului – și, cu siguranță, este una pozitivă. Pentru a afla mai multe detalii, Studio20 te invită la o discuție deschisă, în care să vă cunoașteți reciproc. Garantat, va exista chimie!

Previous ArticleMaxoll – evoluăm continuu din 1995 !Next ArticleIată cum să alegi becurile de mașină! Decizia care îți va „lumina“ calea cea dreaptă
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":