Magazin

Înlocuire sticlă pentru iPhone la service – vezi oferta disponibilă la MobileFIX

Acum că telefoanele fac parte din viața oricărui om, atunci când există cazuri de deteriorare sau de reparații la nivelul lor, ne dorim să avem parte de servicii de calitate din partea unor profesioniști. Alegerea unui service care ne poate îndeplini toate dorințele ne poate da bătăi de cap pentru că sunt nenumărate acele firme care se pot ocupa de telefoanele noastre.

 

MobileFIX un service cu experiență își oferă serviciile diverse pentru publicul larg. Având specialiști iscusiți în reparații pentru telefoane diverse, aici vei avea parte de servicii și asistență pentru funcționarea optimă a telefonului tău. Inlocuire sticla pentru iPhone la service sau prin trimiterea telefonului prin curier, ai mai multe metode de care poți să profiți.

 

Experiența de 15 ani își spune cuvântul

 

Cu o experiență în domeniu de 15 ani, MobileFIX te poate ajuta dacă întâmpini probleme cu telefonul tău. Echipa oferă reparații ale device-urilor din gama Apple sau Samsung. Fiind niște branduri populare, acestea sunt alese de o mare majoritate de oameni. MobileFIX s-a specializat pe aceste două modele întocmai pentru a putea ajuta și repara cât mai multe probleme ce par la prima vedere dificile.

 

Poate ai tendința să spui că te poți ocupa și tu de aceste “mici” impedimente și să fii dispus să te ocupi personal, dar este posibil să agravezi mai tare condiția telefonului. Un service specializat are în dotare ustensile și echipamente profesionale întocmai realizate pentru lucru în detaliu. De aceea, este recomandat să apelezi la un service care știe ce face și mai ales cum face.

 

MobileFIX este prezent în patru locații București, Cluj, Brașov și Constanța dar dacă nu ești cu domiciliul pe aproape, poți alege să trimiți telefonul prin curier. Dacă vii fizic în una dintre locații, vei avea parte de reparații pe loc. Pleci cu telefonul reparat și cu garanția că ai ales un service profesionist.

 

Dacă alegi a doua metodă trebuie să ai grijă la anumite detalii. La împachetarea telefonului în așa fel încât să nu fie risc de fisurare la transport. Vei avea parte de reparații avantajoase la prețuri accesibile. Plătești exact cât este costul unei reparații fără adaosuri în plus.

 

Respectarea intimității, un prim criteriu

 

Nu trebuie să-ți faci griji pentru respectarea confidențialității dacă alegi MobileFIX. Datele fotografiile, cât și informațiile telefonului sunt în siguranță pe timpul reparațiilor. Fiind un service orientat către nevoile publicului, astfel de proceduri nu sunt luate în calcul de către specialiști.

 

Pe lângă reparațiile propriu-zise ale telefoanelor, MobileFIX se ocupă și cu mici ajustări asta în cazul în care deții un Apple Watch sau un iPad. Se întâmplă ca aceste device-uri să sufere mici fisuri și să necesite reparații imediate. Poți apela cu încredere la MobileFIX, pentru acestea. Vei aprecia că analiza în prealabil a device-urilor este gratuită.

 

Așa cum îi spune și numele, MobileFIX repară și are grijă de buna funcționare a telefonului tău. Vei ști că vei avea la îndemână un service profesional pe care te vei putea baza de fiecare dată.

 

Acordarea garanției se face la prestarea oricărui serviciu. Majoritatea reparațiilor au parte de un termen valid în care poți veni cu device-ul tău la service dacă acesta întâmpină anumite defecțiuni tehnice. MobileFIX dorește ca fiecare client să fie satisfăcut și să aibă parte de servicii cât mai complete.

 

Vezi ce ofera acest service gsm și intră pe site-ul oficial mobilefix.ro pentru mai multe detalii. În categoria Blog găsești articole și informații utile despre cum să-ți îngrijești corespunzător telefonul, cum să-i prelungești durata de viață sau cum să ai parte de o baterie mai rezistentă.

 

Contează pe MobileFIX pentru sănătatea și întreținerea telefonului tău!

 

 

 

Contact:

 

0747620217

contact@mobilefix.ro

Previous ArticleIată cum să alegi becurile de mașină! Decizia care îți va „lumina“ calea cea dreaptăNext ArticleTrucuri pentru a economisi fără a face rabat la calitate. Exemplul Aquavia 19litri
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":