Magazin

Trucuri pentru a economisi fără a face rabat la calitate. Exemplul Aquavia 19litri

Prețurile tot mai mari, indiferent la ce produse sau servicii ne referim, veniturile relativ modeste, cel puțin comparativ cu restul Uniunii Europene, dar și climatul instabil, cauzat de pandemie și de conflictul din apropierea granițelor, îi îndeamnă pe români să încerce să facă economii de oriunde pot. Teama cu privire la apropierea unei noi crize economice, sociale și medicale contribuie și ea la o atitudine prevăzătoare, făcându-ne să căutăm întotdeauna cele mai bune soluții din punct de vedere financiar. Totuși, există anumite situații în care nu trebuie sub nicio formă să facem rabat la calitate!

 

Unul dintre aceste scenarii se referă la apa de băut, întrucât vorbim despre singurul lichid esențial vieții, care ne potolește setea și ajută organismul să își desfășoare toate procesele interne, la parametrii optimi. Din păcate, în țara noastră, apa de la robinet nu poate fi mereu catalogată drept potabilă, având uneori un aspect, un miros și un gust departe de cele mai înalte standarde. Astfel, rămâne doar varianta apei îmbuteliate, ceea ce ridică următoarea întrebare: cum putem plăti mai puțin, beneficiind însă de aceleași proprietăți avantajoase pentru corpul uman? Iată exemplul AQUAVIA 19L!

 

  1. Achiziționarea unei cantități mai mari. În primul rând, în mod logic, cu cât cantitatea achiziționată dintr-un produs crește, cu atât prețul per unitate (litru, în cazul de față) scade. Astfel, costul unui bidon de AQUAVIA 19litri din oferta furnizorului H2On.ro este de 45 de lei, ceea ce se traduce printr-un cost de numai 2,36 lei per litru. Acesta este în mod evident mai redus decât dacă ai opta pentru sticlele de 0.33, 0.75 sau 1litru, respectiv PET-urile de 0.5, 2 sau chiar 2.5litri. Bineînțeles, economiile se vor simți cu adevărat abia pe termen mediu sau lung;

  1. Cumpărarea mai multor bidoane. În al doilea rând, compania românească menționată anterior are prețuri preferențiale, în cazul în care sunt cumpărate mai multe bidoane. Astfel, de la trei asemenea ambalaje achiziționate, AQUAVIA 19litri costă 39 de lei (un preț per litru de doar 2,05 lei). Prin urmare, dacă alegi să adaugi în coș șase bidoane deodată, în loc de câte două bidoane, în trei sesiuni separate de cumpărături, spre exemplu, vei economisi nu mai puțin de 36 de lei (pentru aceeași cantitate). Din punctul nostru de vedere, este o sumă deloc de neglijat, mai ales dacă ținem cont că vorbim despre un produs din categoria celor esențiale, care se consumă foarte rapid;

 

  1. Condiții favorabile de livrare. Nu în ultimul rând, spre deosebire de alte brand-uri, H2On.ro oferă și condiții favorabile de livrare. Astfel, nu este nevoie de semnarea unui contract, nu vei plăti nicio taxă de livrare, iar comanda minimă este de numai două bidoane de AQUAVIA 19litri. Prin urmare, plătești exact ceea ce comanzi și vei consuma, nimic în plus! Acesta este un avantaj important, ținând cont de taxele mari de livrare pe care alți furnizori și aplicații le stabilesc.

 

În concluzie, acum știi atât ce apă să alegi – AQUAVIA 19litri, cât și de unde să o comanzi, în cele mai bune condiții. Hidratare plăcută!

Previous ArticleÎnlocuire sticlă pentru iPhone la service – vezi oferta disponibilă la MobileFIXNext ArticleIntimax – tot ce ai nevoie pentru ca timpul petrecut în doi să fie perfect
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":