Merita Citit

5 motive pentru care să alegi tabla fălțuită pentru acoperișul tău

Ai decis să îți construiești singur o casă, astfel încât să îți realizezi locuința după bunul plac și, în același timp, pentru a-ți eficientiza costurile? Atunci este bine să știi că acoperișul este o componentă esențială, la care trebuie să ai foarte mare grijă.

De exemplu, tabla faltuita este o alegere inspirată, fiind vorba despre un produs de top, care îți oferă durabilitate și confort pe termen lung. Descoperâ din rândurile ce urmează principalele motive pentru care să te îndrepți spre o astfel de învelitoare, astfel încât să-ți fie mai ușor să iei o hotărâre!

Tabla fălțuită – ce este?

Cunoscută pe piață și sub denumirea de tablă plană moale, tabla fălțuită este unul dintre cele mai bune produse pe care le ai la dispoziție atunci când cauți o învelitoare pentru locuința personală. Mai exact, este vorba despre un material maleabil, ideal pentru căminele moderne, care poate fi folosit pentru o pantă de minimum 4 grade. În același timp, poți folosi tabla fălțuită și pentru a placa pereți cu elemente decorative deosebite, pentru că este simplu de prelucrat, dar și rezistentă și plăcută estetic.

Durabilitate

Un prim avantaj pe care este bine să-l iei în considerare când vine vorba despre tabla fălțuită este acela că învelitoarea a trecut deja testul timpului, fiind rezistentă la vânt puternic, la îngheț, la ploi torențiale sau alte fenomene meteo extreme. Compoziția din materia primă îi permite acestui tip de tablă să reziste foarte bine la șocuri termice, având o durată de viață chiar și de peste 20 de ani, cu o întreținere minimă.

Tabla este prietenoasă cu mediul

Spre deosebire de alte tipuri de învelitori pentru case, tabla fălțuită este prietenoasă cu mediul înconjurător, fiind realizată din ingrediente bio. Tehnologia folosită pentru realizarea acestui tip de produs este una modernă, de ultimă generația și are menirea de a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie, indiferent de anotimp.

Montajul se poate face chiar și pe pante foarte mici

Un alt aspect esențial, de care este bine să ții cont în privința tablei fălțuite este acela că ea poate fi montată chiar și pe pante foarte mici, de până la 4 grade. Mai mult, datorită faptului că tabla este ușoară, este mult mai simplu de manevrat în timpul montajului, în special dacă sunt urmate instrucțiunile oferite de către producător.

Dacă alte tipuri de tablă necesită utilizarea unor garnituri din plastic sau din cauciuc ori șuruburi, tabla fălțuită are un sistem de îmbinare eficient, care nu presupune decât utilizarea unor cleme, fără ca suprafața tablei să fie perforată.

Bucură-te de o casă cu personalitate!

Nu în ultimul rând, tabla fălțuită oferă casei tale un plus  de personalitate, întrucât este plăcută din punct de vedere estetic. O poți utiliza indiferent de dimensiunea locuinței pe care ți-o dorești și o poți adapta pe numeroase tipuri de suprafețe.  Optând pentru soluții inovatoare, vei avea parte de casa visurilor tale, care să fie atât rezistentă și durabilă, cât și frumoasă!

Poți comanda direct online produsele de care ai nevoie

În ceea ce privește metoda de obținere a tablei pe care ți-o dorești, o poți comanda direct de pe Internet foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea preferată și cantitatea de tablă, urmând ca apoi aceasta să îți fie livrată direct acasă sau acolo unde ai nevoie de ea.

Acopero.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse excelente pentru a-ți acoperi locuința personală! De la tabla dublu faltuita, până la modelele clasice, toate sunt pentru tine la doar câteva click-uri distanță!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014

Previous ArticleHidroizolatiile – secretul unor clădiri rezistente în timpNext ArticleDietele o parte importantă a vieții noastre de zi cu zi
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":