Magazin

La ce trebuie să acorzi atenție atunci când alegi un creditor online?

Cheltuielile neprevăzute sau problemele financiare ce nu pot fi amânate își găsesc tot mai des rezolvarea în creditele de nevoi personale pe care le oferă instituțiile bancare sau nebancare. În trecut, cei mai mulți apelau la bănci pentru împrumuturi cu buletinul. Acum, însă, există numeroase opțiuni de a lua un credit rapid de la IFN-uri, adică de instituțiile financiare nebancare. Dacă ai nevoie urgentă de bani, tot ce trebuie să faci este să aplici online și îi vei primi în aceeași zi de la solicitare direct în contul tău bancar.

 

Pentru că în piața de credite sunt tot mai multe variante de a obține un împrumut, trebuie să iei în calcul câteva aspecte importante atunci când îți alegi creditorul online. Băncile impun în general clauze mai stricte la împrumuturi, comparativ cu IFN-urile. De cealaltă parte, instituțiile nebancare pun la dispoziție credite rapide pe perioade mai scurte și calculate în funcție de venit. Suma împrumutată, dobânda aplicată, perioada de rambursare, documentele necesare și condițiile de eligibilitate sunt factorii principali de care să ții cont înainte de a lua un credit rapid.

Ce trebuie să știi înainte să aplici pentru un credit online?

Creditele rapide online sunt soluțiile imediate la care să apelezi atunci când te afli într-un impas financiar. Atât băncile, cât și instituțiile nebancare oferă împrumuturi, diferențele fiind date de condițiile de aprobare a dosarului de creditare. IFN-urile sunt mult mai flexibile, iar unele, cum este Biroul de Credite Rapide, au soluții financiare adaptate nevoilor fiecărui solicitant. Poți accesa un credit rapid personalizat dacă faci parte din sistemul public sau dacă ești pensionar. Pentru a fi eligibil ai nevoie doar de cartea de identitate și de fluturașul de salariu sau de talonul de pensie. În cazul bugetarilor, vechimea în muncă trebuie să fie de cel puțin 3 luni. Un credit rapid se aprobă imediat, doar în baza celor două documente. De asemenea, la IFN-uri, spre deosebire de creditorii bancari, poți aplica și dacă ai istoric negativ și figurezi în Biroul de Credite.

Evaluează durata procesului de împrumut

Când ai nevoie de bani urgent, orice minut sau oră contează. Vei căuta să obții creditul rapid, într-un timp cât mai scurt, iar creditorul online trebuie să-ți pună la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie înainte de a semna contractul.

 

Împrumuturile nebancare sunt de obicei mai ușor de obținut decât orice alt tip de credite. Contactează direct creditorul, solicită-i un împrumut, apoi pune-i la dispoziție documentele solicitate de acesta. Dacă ești eligibil, întreg procesul de acordare a creditului n-ar trebuie să dureze mai mult de două ore, timp în care vei avea și banii virați în contul tău bancar. Alege un creditor care îți oferă posibilitatea de a trimite actele și de a semna contractul online, fără să fie nevoie să te deplasezi la sedii și să aștepți la cozi. Asigură-te că beneficiezi de transparență totală în comunicarea cu creditorul tău și că ți se explică în detaliu toate condițiile de împrumut și rambursare.

Analizează pachetul de acte necesar pentru a solicita un credit online rapid

La Biroul de Credite Rapide, instituție nebancară înregistrată la Banca Națională a României, obții un credit de încredere, în condiții avantajoase și printr-o procedură foarte simplă. Nu ai nevoie de acte justificative, ci trebuie doar să completezi un formular de solicitare și să trimiți online o copie a actului de identitate și a fluturașului de salariu sau a talonului de pensie. Analiza cererii de finanțare este analizată imediat ce pui la dispoziție actele, iar apoi ți se va comunica și ce sumă poți împrumuta.

Analizează rata dobânzii oferită de către creditori

Dobânda va fi stabilită în funcție de suma pe care o împrumuți, dar și de perioada de creditare. Este recomandat sa optezi pentru un credit rapid pe care să-l rambursezi sub formă de rate fixe. În acest fel vei ști de la început toate costurile împrumutului tău. Pe lângă dobândă, acordă atenție și taxelor și comisioanelor aplicate de creditor. Există instituții care percep comision de acordare sau de administrare a împrumutului.

 

Un credit rapid online de la Biroul de Credite Rapide se acordă pe o perioadă de la o lună până la 18 luni, iar suma maximă este de 10.000 de lei. Plătești doar dobânda, fără alte taxe, ratele sunt fixe, iar banii sunt virați imediat în contul tău bancar. Iar dacă vrei să achiți creditul mai devreme de perioada stabilită în contract, o poți face să achiți vreun comision de rambursare anticipată.

Previous ArticleCutremur total în România. E alertă la nivel național! Decizia cumplită se ia astăzi, 5 ianuarieNext ArticleBeneficiile existenței unei pisici în casa ta
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":