Merita Citit

Merită citit: iată ce investiție presupune achiziționarea unor corturi pentru rulote!

Excursiile cu rulota au un farmec aparte, oferind un sentiment unic de libertate și de împrietenire cu natura. Confortul nu este nici el neglijat în momentul în care ești dotat cu toate accesoriile necesare, precum diferite modele de corturi pentru rulote, care joacă rolul unei terase și sporesc spațiul pe care îl ai la dispoziție. Ele se încadrează în mai multe categorii de preț, astfel încât tu decizi cât vrei să investești!

Corturi rulote la prețuri mai mici de 1 000 de lei

Din cea mai accesibilă categorie de preț face parte cortul rulotă universal Playa, disponibil la prețul de 787,05 lei. Are greutatea de 5,5 kilograme, lățimea de 260 de centimetri și adâncimea de 220 de centimetri. Se remarcă prin posibilitatea de asamblare și demontare rapidă, precum și prin faptul că este o construcție ușoară, cu stâlp din fibră de sticlă. Este dotat cu conexiune pentru caravană cu profil de keder de 7 milimetri. Utilizatorii apreciază, de asemenea, ferestrele laterale mari.

La un preț asemănător, de 752,40 de lei, poți cumpăra un parasolar Mauritius cu doi stâlpi pentru montare și cu dimensiunile de 4,8 pe 3 metri. Realizat în proporție de 100% din poliester, are culoarea gri, cu marginile și stâlpii de susținere albastru închis. Greutatea este de numai 5 kilograme.

Corturi rulote la prețuri medii

Cortul gonflabil Lynx 240 poate fi cumpărat în schimbul sumei de 2 272,05 lei. Are lățimea de 240 de centimetri și înălțimea la montare cuprinsă între 235 și 250 de centimetri. Greutatea netă este de 11,2 kilograme. Este prevăzut cu o fereastră panoramică mare și cu două ferestre laterale, ale căror suprafețe pot fi închise opac. Cele două uși laterale sunt echipate cu plase de țânțari. Datorită tehnologiei AES, oferă o stabilitate ridicată și se umflă în numai câteva minute.

Caravanstore este o terasă în săculeț pentru rulote, ușoară și compactă, care se instalează pe șină de cort. Brațele și suporturile se află în tubul marchizei. Husa este impermeabilă, astfel încât asigură un adăpost confortabil inclusiv în condiții de ceață sau de ploaie. Produsul are o lățime de 286 de centimetri și greutatea de 10,1 kilograme. Este disponibil la prețul de 2 370 de lei.

corturi rulote

Corturi rulote de cea mai bună calitate

Privacy Room CS Light pentru Caravanstore costă 3 845 de lei și se remarcă prin numeroase caracteristici apreciate de utilizatori. Este vorba despre fața retractabilă în conducta de copertină, de ușa retractabilă la stânga sau dreapta, după dorință, despre faptul că fereastra din față este prevăzută cu perdele, iar pe ferestrele panourilor laterale sunt aplicate plase de țânțari. Cu greutatea de 11,8 kilograme, produsul are înălțimea de montare cuprinsă între 240 și 260 de centimetri. Racordul la peretele rulotei se realizează cu curele elastice, iar racordarea pieselor frontale și laterale cu ajutorul unor fermoare.

Fiamma Caravanstore ZIP 280 XL Royal Grey este un set complet de terasă și privacy room, disponibil la prețul de 7 100 de lei. Are lățimea de 280 de centimetri și o extensie de 250 de centimetri și asigură confortul dorit chiar și de către cei mai pretențioși excursioniști.

Indiferent de bugetul disponibil, vei găsi corturi pentru rulote care să corespundă nevoilor tale! Apoi, nu îți rămâne decât să pleci la drum și să te bucuri de noi experiențe în natură!

 

 

 

 

 

Previous Article5 aparate casnice pentru reducerea costurilor lunareNext ArticleMedicii virusologi avertizează: Sezonul de gripă, cea mai mare problemă a momentului
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":