Magazin

Programați-vă la o consultație optometrică gratuită în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC – iată oferta

Vă confruntați des cu senzația de ochi obosiți, înroșiți sau dureri de cap crunte? Sănătatea ochilor importantă, de aceea un consult optometric încă de la primele simptome v-ar putea spune cu ce probleme vă confruntați și dacă este cazul să purtați ochelari de vedere. Majoritatea oamenilor amână această decizie din cauza lipsei de timp sau pur și simplu aleg să ignore simptomele cu încrederea că acestea trec de fiecare dată.

 

Un lanț de magazine de optică medicală care oferă și consultații este EXPERTOPTIC. Aici personalul este calificat, înclinat către nevoile dumneavoastră, pe care vă puteți baza de fiecare dată. În total sunt 5 magazine în 6 locații, așadar veți găsi aici opțiuni potrivite, fie că erați în căutare de ochelari Falticeni sau Suceava – în funcție de orașul în care locuiți.  Solicitați și un consult, iar pe baza rețetei emise de optometrist vă veți putea orienta către lentilele potrivite.

 

Mergeți la consult o dată la 6 luni!

 

Specialiștii recomandă un consult amănunțit o dată la 6 luni. În cadrul acestei proceduri vor fi depistate anumite probleme și se va putea acționa ca atare. Aparatura modernă din cadrul magazinelor EXPERTOPTIC poate depista chiar și cele mai mici probleme, de aceea veți găsi vizita foarte utilă. Consultația oferită este gratuită, desfășurată în locație și este asistată de un optometrist.

 

După primirea rețetei cu valorile determinate, vă veți putea îndrepta către configurarea ochelarilor. Sau după preferințe, alegerea lentilelor de contact. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC veți găsi diversitate la multe produse, începând cu ramele ochelarilor și terminând cu soluții anti aburire și îngrijire.

 

Un control de rutină nu durează mult, ceea ce îl face practic. Simptomele care persistă multe zile nu trebuie ignorate, deoarece acestea riscă să se agraveze în timp. Este indicat să vă preocupați de ele și să luați măsurile potrivite pentru ca acestea să dispară. Magazinele EXPERTOPTIC dispun de servicii complete, în așa fel încât clienții să se simtă ca acasă și să poată lua deciziile de cumpărare potrivite.

 

Rame provenite de la branduri celebre, disponibile la EXPERTOPTIC

 

Ochelarii intră în categoria accesoriile pe care le veți purta zilnic, așadar trebuie să îi alegeți corespunzător. Trebuie să țineți cont de rame, mai precis de forma și culoarea lor pentru a nu vă ascunde trăsăturile feței. Este recomandat să optați pentru o pereche de ochelari care vă pune în evidență trăsăturile feței în același timp, fiind și confortabile. Rame de calitate aparținând unor branduri de top veți găsi la EXPERTOPTIC. Vogue, Furla, Nina Ricci sau Police, sunt doar câteva nume cunoscute disponibile.

 

Cât despre lentile, acestea pot avea incorporate diverse filtre care vă ajută să aveți o vedere clară. Acestea pot fi fotocromatice, cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale, progresive și lista poate continua. Dumneavoastră alegeți modelul dorit, iar EXPERTOPTIC se ocupă de montajul acestora.

 

În cadrul magazinelor, specialiștii se pot ocupa și de ochelarii care au nevoie de modificări, în sensul că se pot înlocui pernițe, anumite șuruburi sau alte accesorii care să favorizeze purtarea lor confortabilă.

 

Programați-vă online, simplu și ușor!

 

În pagina oficială expertoptic.ro vă puteți programa la o consultație în cea mai apropiată locație. Sănătatea ochilor dumneavoastră este importantă, așadar nu mai amânați un consult ce v-ar putea spune cu ce probleme vă confruntați. EXPERTOPTIC vă stă la dispoziție cu personal specializat și cu produse calitative destinate unei vederi optime.

 

Faceți o vizită în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC și alegeți-vă ramele preferate. Ce spuneți de o ramă clasică neagră sau una modernă cu un print de efect? Programați-vă online sau telefonic și descoperiți toată gama.

 

 

 

 

Date de contact:

 

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Previous ArticleRaportul CNCAV privind campania de vaccinare din România consideră misiunea drept „îndeplinită”Next ArticleDe Ziua Internațională a cuvântului “Mulțumesc”, mulțumesc întregii echipe a Spitalului Municipal Câmpina
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":