Merita Citit

Lucrările de la Pasajul Olteniței – Popești Leordeni se vor finaliza în circa 3 luni

După o vizită la șantier, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a oferit informații despre stadiul lucrărilor la Pasajul Olteniței – Popești Leordeni. El a anunțat că lucrările au fost reluate săptămâna trecută și că în prezent se execută diverse activități, cum ar fi montarea stâlpilor pentru parapetele de siguranță, completarea primului strat de asfalt și montarea bordurilor pe Centura București DNCB.

De asemenea, se lucrează la realizarea acceselor la proprietăți, îndepărtarea sistemului rutier existent și la canalizarea pluvială, precum și la pregătirea suprafețelor de beton pentru aplicarea protecției anticorozive.

Totodată, se montează separatoare de hidrocarburi și stâlpi de iluminat. Scrioșteanu a menționat, de asemenea, că Pasajul Olteniței – Popești Leordeni ar trebui să fie dat în trafic conform graficului de execuție asumat de constructor.

Potrivit graficului de execuție asumat de constructor, Pasajul Olteniței – Popești Leordeni ar trebui să fie dat în trafic până la sfârșitul lunii aprilie 2023. În timpul vizitei pe șantier, secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu a fost însoțit și de viceprimarul orașului Popești-Leordeni, George Adrian Ștefănescu.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București .

Previous ArticleAspectul zonei Melinești din București după plantarea a sute de copaci s-a schimbatNext ArticleUmilințele e la care a fost supusă o tânără în scaun cu rotile atunci când a încercat să urce într-un autobuz. Un șofer STB a ignorat-o, iar cel de-al doilea i-a înjurat mama.
x
Da-mi un "Like":