Merita Citit

Un pieton lovit pe trecere pe Șoseaua Berceni din București

Un accident rutier cu pieton a avut loc în această dimineață pe Șoseaua Berceni din București. Un pieton a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Echipaje ale Brigăzii Rutiere București și o ambulanță au sosit la fața locului pentru a acorda îngrijiri persoanei lovite. Nu sunt cunoscute încă condițiile în care a avut loc accidentul.

Brigada Rutieră București a prezentat bilanțul accidentelor rutiere care au avut loc în București în 2022. Prefectul orașului, Toni Greblă, a participat la prezentarea acestuia și a subliniat importanța informării corespunzătoare a participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun. Conform bilanțului pentru anul trecut, 20% dintre accidentele grave au fost produse ca urmare a traversării neregulamentare a străzii de către pietoni, iar 19% dintre accidentele grave au fost provocate de neacordarea de prioritate la trecerile de pietoni.

Pentru a găsi cele mai bune metode de protecție a participanților la trafic, prefectul consideră că este necesară o colaborare mai bună între autoritățile locale, Primăria Municipiului București și primăriile de sector.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Previous ArticleVor fi luate noi luate măsuri suplimentare de semnalizare limitei maxime de înălțime de la Pasajul UniriiNext ArticleToni Greblă vorbește despre cauzele accidentelor rutiere din București
x
Da-mi un "Like":