Merita Citit

În sfârșit vor fi reparate trotuarele din zona Grozăvești din Sectorul 6 al Bucureștiului

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a vizitat zona Grozăvești și a constatat cu propria sa vedere starea precară a trotuarelor, pline de gunoaie și de bălării. După această vizită, el a ajuns la concluzia că este „un dezastru”. Primarul promite că va rezolva această problemă prin soluții radicale, cum ar fi interzicerea parcării pe trotuare. El spune că va asigura alveole de parcare pentru locuitorii din zonă care parchează în fața casei lor, dar pentru ceilalți, va cere dezvoltatorilor să construiască parcări la subsol. El spune că problemele din zona Grozăvești vor fi rezolvate în maxim doi ani, cu orice preț.

Acum, trotuarele sunt probleme majore, dar în trecut, în iernile reci, oamenii traversau Splaiul Independenței cu schiurile. Acest lucru este ilustrat de câteva fotografii din arhiva Agerpres, realizate de Constantin Zamfir, pe data de 27 februarie 1954. Aceste fotografii arată oameni schiind pe Splaiul Independenței, între Moara Ciurel și Podul Grozăvești.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Previous ArticleSpitalul SanConfind din Câmpina oferă servicii medicale de top la prețuri accesibileNext ArticleÎn Pădurea Băneasa au fost găsite pungi cu droguri de către căutătorii de comori
x
Da-mi un "Like":