Magazin

Țarcuri pentru bebeluși – special create pentru liniștea părinților și siguranța copiilor!

Momentele de respiro sunt extrem de rare pentru părinții cu copii de vârste mici, așa că fiecare secundă este apreciată la intensitate maximă. Mersul la baie pentru câteva secunde și prepararea mâncării sunt deja o provocare, atunci când bebe plânge după tine. Pune capăt acestor situații și asigură-te că poți să-ți faci micile treburi casnice în liniște, cu certitudinea că bebe este în siguranță, cu ajutorul unor țarcuri pentru bebeluși.

 

Aceste țarcuri sunt niște sisteme create special pentru a securiza spațiul în care va sta copilul, cât timp tu mergi la baie sau pui mâncarea la foc. Două atuuri incontestabile al acestor sisteme sunt flexibilitatea și faptul că se montează rapid și ușor.

 

Montarea unor tarcuri bebelusi contribuie în mod semnificativ și la dezvoltarea personalității copilului tău. Acestea sunt recomandate de specialiștii în dezvoltarea copilului, datorită impactului benefic pe care îl au asupra dezvoltării micuțului tău atât din punct de vedere fizic, psihic, cât și fizic.

 

Iată cum influențează montarea unor țarcuri pentru bebeluși dezvoltarea copilului:

 

  • independență – cu toate că nu va petrece foarte mult timp singur, copilul va avea ocazia de a descoperi că poate să se descurce și singur. Efectuarea unor sarcini ușoare, precum recuperarea unei jucării sau ridicatul în picioare îi vor crește încrederea în el și independența. Astfel, copilul va căpăta deprinderea și bucuria de a realiza singur diverse sarcini. Mai mult decât atât, i se va părea chiar distractiv;
  • crește stima de sine – timpul petrecut în apropierea mamei sau a adultului responsabil de supravegherea lui, însă independent va contribui la formarea unei imagini pozitive și întărirea stimei de sine. Copilul va dobândi libertatea de a descoperi mediul înconjurător singur, liber, iar faptul că ”se descurcă” îi va da curaj și încredere, ceea ce îl va ajuta să aibă o imagine pozitivă despre el;
  • securizat – copilul nu va experimenta frica de abandon, căci aceste țarcuri pentru bebeluși îi vor permite să rămână mereu în apropierea mamei sau a persoanei de atașament. Astfel, se va juca liniștit și în siguranță, fără frica de a rămâne singur;
  • scad nivelul de anxietate – aceste sisteme de protecție te vor ajuta să creezi un spațiu sigur pentru copilul tău, departe de eventuale pericole. Astfel, copilul va putea explora în voie zona delimitată, fără a auzi constant interdicții de tipul: ”Nu! Ia mâna că te electrocutezi!”, ”Nu pune mâna!”, ”Nu! Pleacă de acolo” s.a.m.d.. Aceste fraze pot afecta dezvoltarea copilului și crește nivelul de anxietate al copilului, care va ajunge să creadă că un pericol îl pândește la fiecare colț;
  • curiozitate – prin montarea acestor sisteme de protecție și siguranță, vei încuraja dezvoltarea curiozității copilului tău, care va putea explora nestingherit spațiul delimitat. În primii ani de viață, fiecare atingere reprezintă o noutate pentru copil, care descoperă forme, texturi și culori. Astfel că, jocul liber, fără interdicții, îi oferă bebelușului tău ocazia de a descoperi singur lucruri care vor contribui la dezvoltarea lui atât din punct de vedere psihic, cât și emoțional și fizic, ghidat de curiozitatea de a vedea cum funcționează acestea.
tarcuri bebelusi

Varietatea de modele de țarcuri bebeluși îți oferă posibilitatea de a alege sistemul cel mai potrivit copilului tău, etapei de vârstă a acestuia și locului în care îți dorești să-l amplasezi, fie că e în interior, fie în exterior.

 

Previous ArticlePeste un sfert din retailerii online anticipează o creștere a afacerilor în 2023Next ArticleSirop de tuse contaminat ce a dus la decesul a peste 300 de copii. OMS a început o investigație: „trebuie să luăm măsuri imediate!”
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":