Merita Citit

O bară de 200 de kg i-a căzut în cap unui tânăr de 17 ani, într-o sală de fitness din București

Un accident grav s-a întâmplat la o sală de fitness din București când o bară de 200 kg i-a căzut în cap unui tânăr de 17 ani. Angajații sălii au chemat mama băiatului în loc să cheme salvarea, argumentând că acesta era conștient. Tânărul era pe punctul de a muri după impactul aparatului prăbușit din sala de fitness. Întregul incident a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Accidentul s-a petrecut brusc într-o secundă.

„Mi-a căzut în cap, din prisma adrenalinei, pe moment nu s-a simțit mare lucru. Este un aparat de fluturări la piept, unde omul stă în mijlocul aparatului și se duce în față şi trage de aparat. Aparatul se bălăngănea dinainte, urmând să cadă. Erau 15 kilograme pe fiecare parte”, a precizat Victor pentru observatornews.ro.

Alt tânăr din sală a declarat că l-a văzut pe Victor cu capul sângerând, iar dacă bara ar fi căzut mai sus, tânărul ar fi murit. Bara s-a prăbușit direct pe capul lui. Deși tânărul era conștient, angajații sălii nu au chemat salvarea și nu i-au acordat prim ajutor, ci au chemat-o pe mama acestuia.

„Vino repede să mă iei că mi-a căzut o bară de 200 de kilograme în cap şi sunt plin de sânge’. Ce bară? Ştiam că este în siguranță la o sala în mijlocul Bucureștiului lângă bunici. Mi se părea normal să fi ajuns o salvare înaintea mea. Un prim-ajutor nu i s-a dat”, a relatat  mama băiatului, potrivit sursei citate.

Tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mama lui Victor relatează că l-a dus la Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu pentru copii și că medicii au hotărât să îl opereze imediat.

„Toţi mi-au zis că a avut noroc, putea să moară, să rămân lat, a avut noroc prin poziția prin care a picat bară, să spargă capul, nu chiar în zona în care ar fi fost letal”, a spus mama tânărului accidentat.

Proprietarul salii de fitness din București a afirmat că tânărul nu a știut cum să utilizeze aparatul.

„Dânsul a prins cu ambele mânere ale aparatului, s-a depărtat la doi metri, doi metri şi ceva de echipament a tras până când echipamentul s-a dezechilibrat și a căzut. Echipamentul este într-o stare bună în continuare, el nu a fost avariat”, a afirmat Alexandru Lascăr, director companie fitness pentru observatornews.ro.

Între timp, a aparut un bilet „defect” pe echipament. Proprietarul spune că nu știe cine și de ce a scris acest mesaj, dar bănuiește că angajații s-au speriat și au scris-o. Va solicita o expertiză din partea firmei de întreținere. Părinții lui Victor vor să îi dea în judecată și vor depune o plângere la Poliție.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Previous ArticleAflați ce alimente vă îngreunează somnulNext ArticleInvazie de gândaci, rugină și mucegai într-un magazin Profi din București. ANPC l-a amendat și închis temporar
x
Da-mi un "Like":