Magazin

Prietenii ți-au vorbit despre cursuri IT online? Iată cum poți învăța repede și eficient programare

Programarea a prins avânt și în rândul românilor, motiv pentru care din ce în ce mai mulți încep a-și îndrepta atenția către această profesie. Deja prietenii tăi au început a cocheta cu domeniul IT și îi auzi frecvent vorbind despre diverse tipuri de cursuri IT online.

Cu toate astea, trebuie să știi că există un program mult mai rapid, care te ajută să înveți să scrii cod curat și corect, încă de la prima logare. Acest program unic pe piața de cursuri IT online din România este mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș.

WellCode este o platformă care funcționează ca o carte interactivă, coordonată de mentori care îți sunt alături la fiecare pas și te ghidează către găsirea soluției ideale. Programul de învățare este unic și propune o dezvoltare bilaterală (dezvoltarea profesională și personală), spre deosebire de clasicele cursuri IT online.

Acest program a fost fondat de Petru Trîmbițaș în 2017, în urma experienței dobândite în cadrul companiilor Facebook și Google din Statele Unite ale Americii. Pe parcursul timpului petrecut în cadrul acestor doi giganți din domeniul IT, tânărul clujean a conștientizat modul în care succesul profesional este influențat de viața personală și modul vital în care problemele din sfera personală își pun amprenta asupra dezvoltării profesionale.

Din acest motiv, a integrat în cadrul mentoratului un program de dezvoltare personală, coordonat de coachi și experți în domeniu cu experiență îndelungată. Aceștia te vor ajuta să înveți să îți gestionezi gândurile și emoțiile negative, să îți setezi obiective, să îți dezvolți strategii de coping sănătoase în caz de eșec și tehnici pentru a te menține motivat și focusat pe atingerea obiectivelor stabilite.

Din punct de vedere profesional, mentorii te vor ajuta să înveți să scrii cod curat și corect, dar și să îți dezvolți gândirea logică, esențială pentru un programator. Fiecare problemă rezolvată se transformă într-un pas înainte către atingerea obiectivului final: angajarea ca programator! Spre deosebire de clasicele cursuri IT online, în cadrul programului de mentorat vei beneficia de ghidaj de la primul ”Salut” până la ”M-am angajat!”.

cursuri it online

Mentorii îți vor rămâne alături și după ce vei termina de parcurs problemele de pe platformă și te vor ajuta să îți realizezi propriul portofoliu de proiecte și să îți scrii propria aplicație, în limbajul de cod dorit. Mai mult decât atât, aceștia te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de interviu și să fii alegerea angajatorului.

Programul și-a dovedit eficiența și deja sute de persoane au reușit să își îndeplinească visul de a face primul pas către o carieră în IT în doar câteva luni. Din acest motiv, tânărul clujean fondator îți lansează provocarea și ție. Te înscrii și, în doar 8 luni, bifezi prima ta experiență ca programator! În caz contrar, îți primești banii înapoi! Tot ce trebuie să faci este să respecți trei reguli simple:

  • să asculți mentorii;
  • să dormi 8 ore pe noapte;
  • să lucrezi 10 – 15 ore pe săptămână.

Uită de clasicele cursuri IT online și învață programare în ritmul tău, independent de celelalte persoane, când, de unde, cum și cât îți dorești! Programează o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te!

Previous Article“Să vezi ce am pățit cu fișa medicală auto!“ Un dialog despre o eficiență ieșită din comunNext ArticleO mulțime de bucureșteni au fost amendați fiindcă au parcat unde nu trebuie
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":