Blogosferă

“Să vezi ce am pățit cu fișa medicală auto!“ Un dialog despre o eficiență ieșită din comun

Pentru orice aspirant la dobândirea statutului de șofer, obținerea carnetului auto reprezintă o adevărată provocare. Dacă te afli în situația de a dori să devii conducător auto cu acte în regulă, cu siguranță știi că există mai multe formalități pe care trebuie să le îndeplinești. Iar primul pas necesar este cel de înscriere la cursurile unei școli de șoferi.

Înscrierea la cursurile unei astfel de instituții se poate face doar dacă dovedești că ești apt, din punct de vedere medical, pentru a conduce un autoturism. Pentru a dovedi acest lucru, ai nevoie de fisa medicala auto. Cu siguranță te întrebi dacă este dificil sau scump să obții fișa. Victor avea aceleași incertitudini, însă dialogul cu prietenul său, Dragoș, i-a oferit toate răspunsurile!

“Mi-au eliberat fișa medicală auto într-o singură zi!“

 

În vârstă de 20 ani, Dragoș și Victor sunt colegi de facultate și ambii își doresc să devină șoferi. Dragoș deja s-a înscris la cursurile unei școli, în vreme ce Victor plănuiește să facă acest pas în cel mai scurt timp. Fișa medicală auto a reprezentat un mister pentru ambii tineri.

fisa medicala auto

Iată ce dialog lămuritor au avut cei doi prieteni!

Victor: „Felicitări, ai reușit să începi deja orele de condus. Te-ai descurcat foarte bine cu înscrierea la școală!”

Dragoș: „Mulțumesc! Da, s-au mișcat repede lucrurile. Să vezi ce am pățit cu fișa medicală auto! Am crezut că o să dureze câteva zile, cel puțin, până o să reușesc să obțin actul necesar pentru înscrierea la școală. Știam că trebuie să mă controleze medici specialiști în ORL, medicină internă, ortopedie, psihiatrie, neurologie și oftalmologie. Am fost uimit să descopăr că totul s-a rezolvat într-o singură zi!”

Victor: „Serios? Și eu mă temeam de procesul de obținere a fișei. Cum a fost posibil să îți fie acordată atât de repede?”

Dragoș: „M-am programat la o clinică specializată, unde m-am dus cu fișa de școlarizare, cartea de identitate și ochelarii de vedere. Ar fi trebuit să merg și cu scrisoare de la diabetolog sau alte adeverințe de la medicul de familie, dacă aș fi suferit de boli cronice, însă nu a fost cazul. În doar câteva ore, am fost controlat de medici specialiști extrem de profesioniști, iar fișa mi-a fost eliberată pe loc!”

Victor: „Ce veste bună! Nu mă așteptam să fie totul atât de simplu și fără complicații. Bănuiesc, totuși, că te-a costat destul de mult, dacă ai reușit să rezolvi atât de rapid…”

Dragoș: „Nici vorbă. Doar 140 de lei m-a costat tot procesul. Și am avut garanția eficienței, pentru că am făcut programarea pe fisamedicala.info! Clinica mi-a oferit posibilitatea de a beneficia de reduceri semnificative, în caz de întârzieri. Dar nici nu s-a pus problema de așa ceva. Totul a fost gata imediat, fără niciun fel de complicații.”

Victor: „Excelent, m-ai convins să trec și eu la treabă și să mă programez pentru fișă, ca să mă pot înscrie la cursurile școlii de șoferi.”

Nu doar cei care vor să dobândească dreptul de a conduce mașini pot să beneficieze de o fișă medicală auto eliberată rapi și la un preț foarte avantajos. Ai aceleași avantaje și dacă deja ai permis, însă acesta necesită preschimbare. Alege să colaborezi cu profesioniști și să rezolvi problema fișei în cel mai scurt timp!

Previous ArticleCum să-ți detoxifiezi organismul și ce trebuie să faci pentru a elimina toxinele din organism?Next ArticlePrietenii ți-au vorbit despre cursuri IT online? Iată cum poți învăța repede și eficient programare
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":