Merita Citit

Cum va fi vremea în București între 4 și februarie

În București, vremea va fi rece în weekendul 4-5 februarie. Nu se anunță prea mult soare nici în zilele de sfârșit de săptămână. Meteorologii prevăd că vremea rece va persistă și în săptămâna următoare.

Vremea vineri în București

Începutul lunii februarie a adus vreme rece, așa cum este de așteptat pentru această perioadă. Însă, ziua de vineri va fi mai călduroasă și cu soare, conform prognozei ANM. Bucureștenii vor putea să profite de o zi frumoasă, ideală pentru a ieși în oraș sau în parc. Temperatura maximă azi va fi de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va fi slab. Viteza medie va fi de 9 km/h. Noaptea, temperatura va scădea considerabil. Minima termică azi va fi de -1 grad Celsius. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va fi moderat. Viteza medie va fi de 13 km/h.

Vremea în București în weekend

În București, vremea va fi rece în weekendul 4-5 februarie, cu șanse de ninsoare slabă, potrivit meteorologilor.

Sâmbătă

Vremea va fi rece cu maxima termică de 3 grade Celsius și cer în mare parte noros. Vântul va bate moderat cu o viteză medie de 9 km/h. Noaptea, minima termică scade la 0 grade Celsius, cerul rămâne noros și vântul se intensifică cu o viteză medie de 17 km/h.

Duminică

Vremea va fi și mai rece decât sâmbătă, cu maxima termică de 0 grade Celsius și cer parțial noros. Vântul va bate moderat cu o viteză medie de 13 km/h. Noaptea, temperatura va scădea la -2 grade Celsius, cerul va fi înnorat și vântul va bate slab cu o viteză medie de 9 km/h.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Previous ArticleVechiul chioșc din Parcul Cișmigiu este în paraginăNext ArticleO nouă creșă se va deschide în Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Ion Vlad
x
Da-mi un "Like":