Merita Citit

Piața Norilor va fi decorată. Ce spun cei din București despre acest proiect

Imaginile cu proiectul de decorație a Pieței Norilor din Sectorul 4 au fost făcute publice, iar internauții au lăsat comentarii amuzante referitoare la „norii colorați” și „gratiile” care vor fi montate pe fațada pieței. Lucrările sunt în desfășurare, iar autoritățile lucrează la fațada pieței și la decorațiile care se vor monta. Schițele de proiect arată că fațada va include modele de nori albi și colorați, precum și reflectoare.

„Noutăți din #Sectorul4: se lucrează de zor pentru decorarea #PiataNorilor cu „norișori” colorați sau nu de 3-4 m lungime plus sigla #haicasepoate diametru doi metri la loc de cinste. Totul, asezonat cu multe reflectoare care vor sugera razele soarelui.”, a postat pe pagina de Facebook Cartierul & Parcul Tineretului.

Bucureștenii au reacționat amuzându-se și ironizând proiectul de decorație a Pieței Norilor din Sectorul 4. Cei mai mulți critici au fost legați de paleta bogată de culori aleasă. Unele comentarii spun că proiectul arată ca o grădiniță, că este prea kitchios și că preferau un aspect mai elegant și modern. De asemenea, sunt persoane care întreabă când va fi gata piața și condamnă faptul că aceasta și-a pierdut farmecul și că au fost alungați comercianții.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Previous Article2 parcări vor fi deschise pe timp de noapte, pentru locuitorii din Sectorul 6Next ArticleNoi demolări de clădiri construite ilegal au avut loc în București
x
Da-mi un "Like":