Merita Citit

Între 6 – 13 februarie, la Teatrul Metropolis, Academia „Studiourile Buftea” organizează cel mai mare Festival de Teatru pentru copii de până acum

Între 6-13 februarie 2023, Academia „Studiourile Buftea” organizează cel mai mare Festival de Teatru pentru copii la Teatrul Metropolis din București. Festivalul va prezenta 31 de spectacole, cu participarea a peste 400 de cursanți. Intrarea este gratuită, iar pentru rezervări, trebuie să trimiteți un e-mail. Veniți să vedeți talentații tineri actori urcând pe scenă și să fiți martori la prestațiile lor în fața mii de spectatori.

„Zeci de ore de repetitii pentru câteva minute de glorie bine-meritată!”, precizează Academia „Studiourile Buftea” într-o postare pe Facebook.

În această ediție a Festivalului de Teatru, care este a patra, se organizează pentru prima dată în parteneriat cu Primăria Municipiului București. Acest parteneriat permite accesul liber la toate cele 31 de spectacole, atât pentru membrii familiilor cursanților Academiei „Studiourile Buftea”, cât și pentru oricine dorește să participe. Rezervările se pot face prin trimiterea unui email la adresa office@academiabuftea.ro.

Spectacolele vor fi găzduite în fiecare zi în perioada 6 – 13 februarie, începând de la ora 16:00 și terminând la ora 22:30. Accesul la spectacole este gratuit, cu condiția disponibilității locurilor. În premieră, acest festival de teatru se va desfășura simultan în două săli de spectacol. Cursanții Academiei „Studiourile Buftea” au pregătit aceste 31 de spectacole prin repetiții săptămânale de 3 ore, timp de 5 luni, sub îndrumarea actorilor cunoscuți: Daniel Nuță, Victoria Răileanu, Silviu Mircescu, Camelia Pintilie, Liviu Cheloiu, Alma Lascu, Ana Maria Moldovan și Valentin Paraschivu.

„Cel mai spectaculos Festival de Teatru de pana acum are loc intre 6 si 13 februarie la Teatrul Metropolis, iar emotiile sunt deja pe masura asteptarilor”, a transmis sursa citată.

Sursă foto: Facebook/ Academia „Studiourile Buftea”
Previous Article300 de copii au murit în cauza siropurilor pentru tuse de calitate inferioară fabricate în India – OMS. Ce conțin aceste siropuriNext ArticleFederaţiile din Educaţie au ieșit în stradă și au protestat în fața Guvernului: „Mereu sacrificați, niciodată respectați. Vrem salarii decente”
x
Da-mi un "Like":