Magazin

Suplimentele veterinare: în ce produse să investești pentru câinele tău?

Ai un pui de câine ce a devenit foarte repede un membru din familia ta?

Pe lângă o alimentație corectă, important este să investești pentru animalul tău de companie și în suplimente veterinar de calitate, care să îl ajute să se dezvolte armonios mai ales în primele luni de viață. Atunci când este pui, câinele are nevoie de mult ajutor în ceea ce privește sistemul său osos, articular, dar și digestiv. Tabletele special concepute pentru animalul tău de companie sunt ușor de procurat, dar și de administrat!

De ce are nevoie câțelul tău de suplimente veterinar?

Suplimentele alimentare pentru câini sunt realizate sub forma unor tablete, pe care le poți administra destul de ușor prietenului tău necuvântător. Acestea au rolul de a veni în completarea alimentației și susțin foarte bine sistemul articular, sistemul osos, digestia, dar și sănătatatea blănii, mai ales în primele luni de viață ale animalului. De exemplu, suplimentele nutritive pentru sistemul articular și cele pentru oase îți ajută prietenul să se dezvolte armonios, fără ca picioarele să îi tremure. Cât despre tabletele pentru sistemul digestiv, ele ajută la obținerea unui tranzit cât mai facil a alimentației, indiferent dacă este vorba despre hrana uscată sau despre cea umedă.

De la ce vârstă poți să îi dai câinelui suplimente alimentare?

În ceea ce privește vârsta ideală de la care îi poți oferi prietenului tău necuvântător suplimente nutritive, aceasta este de 2 – 3 luni, adică imediat după ce începi schema de vaccinare. Dacă în primele 2 luni, puiul încă primește lapte de la mama sa, ulterior, când este înțărcat, are nevoie să îi fie completat planul alimentar cu produse de calitate, care să îi susțină dezvoltarea din toate punctele de vedere.

Cum să alegi produsele ideale?

Pe piață găsești o varietate de suplimente alimentare pentru câini, ceea ce înseamnă că alegerea unora potrivite poate fi o provocare. Ținând cont de vârsta animalului, de rasa din care face parte, dar și de istoricul medical, îți va fi mai ușor să iei o decizie. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să apelezi cu încredere la un doctor de specialitate: acesta va ști cum să îți recomande cele mai bune produse.

Câte tablete trebuie să îi dai câinelui în fiecare zi?

Dozajul de suplimente nutritive pentru câinele tău depinde exclusiv de greutatea pe care acesta o are. Dacă la început, 1 – 2 tablete sunt suficiente pe zi, pe măsură ce animalul crește, este important să îi ajustezi doza, astfel încât suplimentele să își facă efectul cât mai bine.

Pauzele, recomandate între administrări

O dată la câteva luni, este indicat să faci o pauză din a-i da câinelui suplimente nutritive. Organismul său are nevoie de o perioadă în care să sedimenteze ingredientele pe care le-a primit până în acel moment, iar ulterior poți relua fără probleme schema de administrare.

Mod de administrare

Nu-ți face griji în ceea ce privește administrarea tabletelor! Acestea au un gust plăcut pentru animalul tău de companie, ceea ce înseamnă că i le poți da pe cale orală, iar câinele nu le va refuza niciodată. Dacă întâmpini, însă, dificultăți, le poți ,,ascunde” în hrana umedă.

Accesează Veteco.com și găsești aici o gamă largă de produse ideale pentru câinele tău. De la vaccinurile potrivite pentru schema pe care trebuie să o urmezi, până la solutii antiparazitare, dar și suplimente nutritive excelente pentru o creștere sănătoasă – pe toate le poți comanda în doar câteva momente. Citește atent prospectul fiecărui produs și, dacă ai nevoie de mai multe detalii, apelează la un medic veterinar bun!

Date de contact:

Tel:  +40 264 597 008

E-mail:office@veteco.ro

 

Previous ArticleNext ArticleTramvai blocat de o mașină parcată aiurea în București
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":