Merita Citit

Ambasada Turciei la București a deschis o carte de condoleanțe pentru victimele cutremurului

Începând de marți după-amiază și până la sfârșitul săptămânii, Ambasada Turciei la București a deschis o carte de condoleanțe pentru miile de victime ale cutremurului care a avut loc ieri, 6 februarie.

În cartea de condoleanțe, deja au scris câteva rânduri și și-au transmis condoleanțe diplomații altor state și câțiva cetățeni turci care locuiesc în România.

Ambasada Turciei se află pe Calea Dorobanţilor nr. 72 și oricine vrea să-și aducă omagiile o poate face în zilele următoare.

Noul ambasador al Turciei, Özgür Kıvanç Altan, a sosit în țara noastră pe 24 ianuarie și nu și-a prezentat încă scrisoarea de acreditare președintelui Klaus Iohannis.

Oricine poate semna în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei din București

Ambasada Turciei împreună cu Asociația Oamenilor de Afaceri Turci au inițiat și o campanie de strângere de fonduri și obiecte de prim-ajutor care vor fi donate Autorității pentru Mangamentul Dezastrelor Naturale din Turcia. Au făcut și o listă de produse care sunt necesare în această perioadă: haine groase, saltele, corturi, lanterne, termosuri, baterii, produse de igienă și produse pentru bebeluși.

Mai multe detalii despre punctele de donații pot fi obținute la telefon +40 730 360 129 sau e-mail tiad@tiad.ro.

Previous ArticleCum se descurcă Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la cele două facultăți la care studiază: „Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele”Next Article
x
Da-mi un "Like":