Merita Citit

Bărbatul care și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii, reținut pentru tentativă de omor. A ieșit pozitiv la cocaină

Procurorii au anunțat marți, 7 februarie, că bărbatul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei mașini, căreia ulterior i-a dat foc, pe un câmp din sectorul 3 al Capitalei, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor şi lipsire de libertate, transmite Agerpres.

Luni, când a fost prins de polițiști, la scurt timp după incendierea mașinii, ieșise pozitiv la testarea cu etilotestul și cu aparatul DrugTest. Între timp, analizele au arătat că se afla sub influenţa cocainei la momentul comiterii faptei.

Pe lângă săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor și lipsire de libertate, bărbatul este acuzat și de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Reținut pentru 24 de ore, el urmează să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cum s-au derulat faptele

Potrivit procurorilor, luni dimineață, 6 februarie, în jurul orei 04.40, bărbatul a răpit-o pe victimă, a băgat-o cu forța în portbagajul autoturismului, apoi a plecat cu mașina prin sectorul 3, „având suspendat permisul şi aflându-se sub influenţa cocainei”.

Când a ajuns pe un teren viran, a incendiat cu o brichetă interiorul autoturismului, în timp ce femeia era închisă în portbagaj, cu intenţia de a o ucide.

Apoi, „Bărbatul a abandonat autoturismul şi a fugit din zonă, fiind depistat la scurt timp, iar victima a fost eliberată din portbagaj de către poliţişti, înainte ca flăcările să poată ajunge la ea”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat.

Previous ArticleCum se descurcă Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la cele două facultăți la care studiază: „Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele”Next Article
x
Da-mi un "Like":