Merita Citit

Accident în această dimineață pe Centura Capitalei

Astăzi dimineață, pe Centura Capitalei, s-a circulat cu dificultate din cauza unui accident rutier în urma căruia un pieton a fost grav rănit. Bărbatul în vârstă de 78 de ani rănit în accident a fost dus la la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției a oferit informații referitoare la restricționarea traficului în dimineața zilei de joi. Acesta a avut loc pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, în jurul orei 7:30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, mun.București, un autoturism a acroșat un pieton (bărbat, 78 de ani) ce a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești, circulându-se doar pe banda nr. 2, pentru efectuarea CFL. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute, potrivit INFOTRAFIC.

Un șofer a înregistrat momentul producerii accidentului și a postat înregistrarea pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

La fața locului au ajuns poliția și ambulanța.

 În urmă cu 4 zile a avut loc un alt accident grav pe Șoseaua Chitila din Capitală. Atunci, o persoană a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni.

La fața locului au sosit atât polițiștii din Brigada Rutieră București, cât și echipaje smurd, oferindu-i îngrijiri medicale persoanei rănite.

Martorii susțin că victima a fost aruncată la o distanță mare de trecerea de pietoni. Un voluntar al „ Există un Erou în Fiecare dintre Voi” a spus că:

Am intervenit prin #EUEIFDV. Victima politraumatizată a fost preluata spre transport către spital în stare stabila de către ambulanta. Conduceți cu grija și adecvat condițiilor meteo.

Previous ArticleVor reîncepe lucrările de consolidare a clădirilor cu risc seismic din CapitalăNext ArticleÎn Centrul Capitalei, o toaletă publică a trecut printr-un proces de modernizare
x
Da-mi un "Like":