Magazin

Un robot de bucatarie este de ajutor, precum și alte accesorii speciale – află mai multe de aici

Atunci când îți dorești să pregătești ceva bun în bucătărie, cel mai probabil ai nevoie de câteva produse care să îți faciliteze munca. Fie că vorbim despre o nouă tigaie ce se încinge repede, fie de un mixer sau un robot de bucătărie, acestea sunt necesare pentru prepararea mai multor feluri de mâncare. Pentru a avea o bucătărie echipată complet, te invităm să descoperi o gamă largă de accesorii speciale, electrocasnice și multe produse de la KitchenShop.

KitchenShop este un magazin online ce dispune de o mulțime de produse ideale pentru fiecare bucătărie în parte. Cu un spațiu generos sau limitat, unde electrocasnicele pot fi de mari sau mici dimensiuni, în orice situație vei găsi minim un articol potrivit pentru bucătăria ta. Ai de ales dintre sute de produse, în culori variate, modele mai mult sau mai puțin performante. Toate accesoriile au o calitate superioară și o lungă durată de viață. Vei găsi absolut tot ce ai nevoie pentru a pregăti unele dintre cele mai speciale preparate, gustoase și cu arome intense.

Site-ul cuprinde accesorii de bucătărie ce îți pot facilita munca și pot ajuta la prepararea mai rapidă a mai multor băuturi sau feluri de mâncare. Spre exemplu, dacă îți dorești să mărunțești mai repede legumele ori vrei să prepari un suc de fructe rapid, un robot de bucatarie este de ajutor. Acestea au capacități diferite, puteri variate de mărunțire sau stoarcere, iar dimensiunile lor sunt diverse pentru a se potrivi în mai multe tipuri de bucătării. Roboții de bucătărie sunt excelenți mai ales în momentele în care ai nevoie ca totul să fie gata în timp util.

Vastă gamă de produse pentru întreaga casă

Deși bucătăria este punctul forte al acestui magazin online, vei putea comanda și alte articole utile pentru casă. Categoriile de produse includ ustensile pentru gătit, pentru utilizarea la cuptor, cuțite, electrocasnice, ustensile, seturi pentru servirea mesei și a băuturilor, produse pentru prepararea băuturilor și a pastelor, accesorii de organizare, pentru picnic și grătar, pentru curățenie și articole pentru casă.

În magazinul online KitchenShop.ro ai la dispoziție corpuri de iluminat, pentru protecție, ventilatoare, jardiniere, detectoare de fum și de gaz, oglinzi cosmetice, supraveghere, accesorii foto și video sau chiar decorațiuni. Așadar, pentru casă ai de ales dintr-o varietate de produse utile care să înfrumusețeze sau să actualizeze starea tuturor încăperilor.

Site-ul îți oferă acces la multiple produse pentru a-ți echipa corespunzător fiecare colț al bucătăriei.

Unele dintre cele mai cunoscute branduri de nișă, disponibile la KitchenShop

Dacă vrei să ai parte de unele dintre cele mai bune produse pentru bucătărie, atunci cu siguranță trebuie să vizitezi site-ul KitchenShop. Vei avea la dispoziție unele dintre cele mai cunoscute branduri pentru electrocasnice, ustensile, tăvi, oale, dispozitive pentru apă, roboți de bucătărie și așa mai departe.

Există o secțiune specială destinată brandurilor disponibile pe site, așadar vei putea să vezi doar produsele disponibile de la producătorul respectiv. Te vei bucura de o gamă extinsă de accesorii și articole de bucătărie, care să îți permită să prepari unele dintre cele mai delicioase gustări.

KitchenShop echipeaza bucatariile restaurantelor

KitchenShop poate fi sursă completă pentru dotarea bucătăriilor restaurantelor diverse. Fie că vorbim de cele cu meniu a la carte, fie că vorbim de cei care au o activitate mai restrânsă, același furnizor poate fi un răspuns potrivit tuturor. De aici pot fi comandate echipamentele și ustensilele, accesoriile profesionale, cu care timpii de lucru să fie optimizati. De asemenea, furnizorul își răsplătește clienții cu reduceri constante și acces la Kitchen Club. Detalii în pagina oficială.

 

Contact: office@kitchenshop.ro

Previous ArticleNext ArticleSoțul tău va ști că a luat decizia perfectă, când te va vedea în „îmbrățișarea” unei rochii de mireasă sirenă!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":