Magazin

Videochat-ul glamour – ce înseamnă și cui i se potrivește

Te-ai ținut departe de ideea de a face videochat, întrucât nu te simți pregătită pentru provocările care vin împreună cu acest job? Studio20 vine în ajutorul tău cu o abordare inedită – videochat-ul glamour. Află în continuare ce presupune acesta și cui i se potrivește!

 

Despre Studio20 se poate spună că se numără printre primele studio-uri de videochat din țară, dar și, în prezent, printre cele mai de succes la nivel internațional. Cu o experiență bogată de 20 de ani și peste 20 de sedii atât în țară (6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara), cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA), compania și-a câștigat renumele grație serviciilor de calitate asigurate, dar și condițiilor de lucru excelente pentru modelele de videochat.

Ca urmare a experienței, nu este de mirare că managementul Studio20 a ajuns să dețină informații valoroase privind cererea și oferta din domeniul videochat-ului. Gusturile și nevoile clienților sunt tot mai diverse, astfel că și serviciile oferite trebuie să corespundă cât mai bine acestora. În plus, și modelele de videochat pot avea personalități și atitudini variate, dar și rețineri în fața camerei. Toate acestea au fost luate în considerare atunci când Studio20 a pus bazele unei noi abordări – videochat-ul glamour!

Ce este videochat-ul glamour? Acesta poate fi descris foarte ușor în doar câteva cuvinte: videochat fără nuditate. Astfel, activitatea modelului se va baza pe interacțiunile directe și discuțiile cu clienții, pe care îi va fermeca prin atitudine și gesturi. Este alegerea perfectă pentru modelele care nu doresc să se dezbrace în fața camerelor, însă nu au alte probleme în a cunoaște și a întreține clienții.

 

Pentru a vedea dacă ți se potrivește videochat-ul glamour, iată ce aspecte trebuie să bifezi:

– abilități de comunicare excelente, pentru a putea face față unor discuții pe diverse subiecte;

– fire prietenoasă, deschisă, pozitivă, însă cu o latură care să ducă spre o anumită imagine pe care vrei să o promovezi: romantică, senzuală, jucăușă, timidă;

– comportament natural, cu emoții minime în fața camerei;

– stăpânirea unor tehnici prin care să captezi atenția bărbaților – prin tonul vocii, gesturi, expresiile faciale, râs;

– aspect general plăcut, pentru a atrage bărbații prin detaliile generale ale look-ului tău: ținute, machiaj, bijuterii, coafură;

– încredere în sine îndeajuns de multă pentru a te folosi, în avantajul tău, atât de atuuri, cât și de eventualele imperfecțiuni.

– alte condiții importante: vârsta minimă de 18 ani și cunoștințe de limba engleză la nivel mediu.

Dacă consideră că videochat-ul glamour este pentru tine, nu uita că jobul ca model de videochat vine la pachet cu numeroase beneficii (în special financiare). Printre acestea se numără următoarele:

– venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de activitate (indiferent de experiență), plus comision de bază de 50% valabil din prima zi de lucru;

– bonusuri suplimentare: 5% pentru primele 100 de ore active pe lună, 5% pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună, 5% pentru comportament online exemplar;

– bonus suplimentar de fidelitate după 12 luni de activitate, calculat pe baza performanțelor până în acel moment;

– după 3 luni de activitate poți accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare;

– flexibilitate privind programul de lucru (ture în timpul zilei, seara sau noaptea) și locul unde îți desfășori activitatea (la unul din sediile Studio20 sau la tine acasă).

– job 100% legal, pe bază de contract de muncă, într-un domeniu reglementat în România încă din 2003.

Studio20 oferă posibilități diverse pentru ca tu să te bucuri de o carieră de succes în domeniul videochat-ului. Încearcă abordarea glamour pentru a practica videochat fără nuditate. Află mai multe detalii aici!

 

<iframe width=”1024″ height=”576″ src=”https://www.youtube.com/embed/WSdLWUe28oI” title=”Hai in echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Previous ArticleNext ArticleDe ce este benefic postul alimentar pentru organismul tău
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":